Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tavaszi hardvernyitány
- Bluetooth hangszórók
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- AMD FX
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel909
addikt
a karácsonyi szezonra szerintem mindenképp kidobálják az új ipadokat, de retina miniről meg airről nem lesz érdemes váltani.
lesz benne ujjlenyomatolvasó meg egy picit gyorsabb soc, ennyi. rebesgetik még a 2gb ramot de szerintem marad 1. szóval én se várnék, csak ha lyan fontos az ujjlenyomatlvasó..
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- !!!LEÁRAZVA! iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4797
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest