Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• StLui
    veterán

Pedig nagyjából igaza van. A te példádnál maradva: Az én képeim (digitális 2002-től, azaz 12,5 éve) egy olyan felhő szolgáltatásban vannak, ami automatikusan rendszerezi őket, és nem csak a duplikáltakat, de a nagyon hasonlókat is felismeri, és csak egyet mutat belőlük, a sarkában egy kis nyíllal, hogy kinyitható több képpé. Sőt, az arcokat, a természet képeket, az állatokat külön felismeri, és tudsz rájuk szűrni. Tehát én nem csinálok semmit, csak lövöm a képeket különböző eszközökkel, azok pedig automatikusan mennek a felhőbe. 1 TB fölött van csak a OneDrive tárhelyem, de nem használom erre, mert buta és lassú, legalábbis a legritkább esetben használja ki a 20-30 Mbps feltöltési sebességem, legyek bárhol Európában. Naponta összefoglaló emailt is küld a szolgáltatás, hogy mi történt azon a napon évekkel korábban. A végeredmény: 0 (nulla!) időt töltök a képek rendszerezésével, így számomra a két év képeibe ölt 8-10 óra durván horror!
    Szerkeszteni pedig iPaden szoktam őket (nagyobb a felbontás, mint a 65-ös tévémnek, onnantól pedig a nézési távolság a lényeg), általános dolgokra Handy Photo vagy Photogene, arcra Facetune.
    Tőzsdére baromi jó appok vannak iPadre, persze nem feltétlenül a BUX a mérvadó...

Szóval azt a tanácsot érdemes megfogadni, hogy nem mindenkinek ugyanaz jó, mert eltérőek az igények és a felhasználói szokások. Ahogy több topikban is láttuk már, még a szaros, csiga lassú BT is tud olyan igény lenni, ami valakit elrettent akár egy egész platformtól.

Nincsnek duplikált képeim, és nem ilyen szempontok alapján rendszerezem őket, szóval amit az elején írtál az számomra értéktelen, nekem ingyenesen one drive van, illetve box.net, fizetni nem fogok ilyenért külön.

Tőzsdére nem érdekel milyen appok vannak, nem az kell amelyik a brókerem. Ez kb olyan mint WP topicban ajánlották menjek az OTP-hez mert nekik van rá appjuk (WP-re), hát biztos nem ez fogja eldönteni melyik brókerhez, vagy bankhoz menjek.
    BUX-on már jó ideje nem tradelek.

Új hozzászólás Aktív témák