Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
Jövőhéttől egy ipad air tulajdonosa leszek és nem használtam még tabletet 5 percnél tovább és ios-t sem (az igen kedvező ár miatt jön hozzám) ezért lenne pár low-end kérdésem:
- a tablet úgy működik mint a telefon? tehát nem kell kikapcsolnom, hogyha pl. elmegyek dolgozni vagy éjszakára és biztos tudom, hogy nem fogok hozzá nyúlni, hogy ne szívja le az akksit? elég ha lezárom és békén hagyom?
- olvasgattam teszteket róla, youtuben videókat (retina minis mobilaréna tesztet is megnéztem) és sok helyen láttam a billentyűzeten, hogy QWERTY-s de én QWERTZ-ben szeretném használni. megoldható?
- kipróbálnám majd milyen ezen a felbontáson filmet nézni de csak egy 16gb-s verzióm lesz. laptopról tudok wifin keresztül küldeni a filmeket ill. ezt milyen programmal?Gyorsba átfutottam a topikot de nem találtam válaszokat.
Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Lexus, Toyota topik
- EA Sports WRC '23
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iPad 6. Gen. 32gb
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest