Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
Jövőhéttől egy ipad air tulajdonosa leszek és nem használtam még tabletet 5 percnél tovább és ios-t sem (az igen kedvező ár miatt jön hozzám) ezért lenne pár low-end kérdésem:
- a tablet úgy működik mint a telefon? tehát nem kell kikapcsolnom, hogyha pl. elmegyek dolgozni vagy éjszakára és biztos tudom, hogy nem fogok hozzá nyúlni, hogy ne szívja le az akksit? elég ha lezárom és békén hagyom?
- olvasgattam teszteket róla, youtuben videókat (retina minis mobilaréna tesztet is megnéztem) és sok helyen láttam a billentyűzeten, hogy QWERTY-s de én QWERTZ-ben szeretném használni. megoldható?
- kipróbálnám majd milyen ezen a felbontáson filmet nézni de csak egy 16gb-s verzióm lesz. laptopról tudok wifin keresztül küldeni a filmeket ill. ezt milyen programmal?Gyorsba átfutottam a topikot de nem találtam válaszokat.
Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi