Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
iPad pro 12.9 2018-as: másnál is van, hogy (jellemzően landscape módban) bizonyos módon tartva a tabletet nem reagál, vagy furcásn reagál az érintésre? ilyenkor kicsit máshogy fogva minden rendben. Nem tudom hogy egyedi eset e, mely esetben lehet megnézetném... de miuátn ritkán reprodukálható, sok reményt nem fűzök a javítása mellett
nekem átlag heit 2-3x jön elő, pedig minden nap használom 1-2 órát... s tekintve h nincs semmilyen pc-m, pár hétre gariztatni feleslegesen nem szeretném
bár elötte is elvoltam mobilon, nassal tévével, nade azért fórumozni tableten jó pl 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nekem átlag heit 2-3x jön elő, pedig minden nap használom 1-2 órát... s tekintve h nincs semmilyen pc-m, pár hétre gariztatni feleslegesen nem szeretném