Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
iPad pro 12.9 2018-as: másnál is van, hogy (jellemzően landscape módban) bizonyos módon tartva a tabletet nem reagál, vagy furcásn reagál az érintésre? ilyenkor kicsit máshogy fogva minden rendben. Nem tudom hogy egyedi eset e, mely esetben lehet megnézetném... de miuátn ritkán reprodukálható, sok reményt nem fűzök a javítása mellett
nekem átlag heit 2-3x jön elő, pedig minden nap használom 1-2 órát... s tekintve h nincs semmilyen pc-m, pár hétre gariztatni feleslegesen nem szeretném
bár elötte is elvoltam mobilon, nassal tévével, nade azért fórumozni tableten jó pl 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Végleg búcsúzik a New World: Aeternum – megvan a leállás dátuma
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Villanyszerelés
- EAFC 26
- Elemlámpa, zseblámpa
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nekem átlag heit 2-3x jön elő, pedig minden nap használom 1-2 órát... s tekintve h nincs semmilyen pc-m, pár hétre gariztatni feleslegesen nem szeretném