Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• iPad pro 12.9 2018-as: másnál is van, hogy (jellemzően landscape módban) bizonyos módon tartva a tabletet nem reagál, vagy furcásn reagál az érintésre? ilyenkor kicsit máshogy fogva minden rendben. Nem tudom hogy egyedi eset e, mely esetben lehet megnézetném... de miuátn ritkán reprodukálható, sok reményt nem fűzök a javítása mellett :D nekem átlag heit 2-3x jön elő, pedig minden nap használom 1-2 órát... s tekintve h nincs semmilyen pc-m, pár hétre gariztatni feleslegesen nem szeretném :D bár elötte is elvoltam mobilon, nassal tévével, nade azért fórumozni tableten jó pl :P

Én napi 8 órában használom , és soha nem találkoztam semmilyen rendellenességgel , nagyon jó a pro, nem bántam meg..

• Jst
    csendes tag

iPad pro 12.9 2018-as: másnál is van, hogy (jellemzően landscape módban) bizonyos módon tartva a tabletet nem reagál, vagy furcásn reagál az érintésre? ilyenkor kicsit máshogy fogva minden rendben. Nem tudom hogy egyedi eset e, mely esetben lehet megnézetném... de miuátn ritkán reprodukálható, sok reményt nem fűzök a javítása mellett :D nekem átlag heit 2-3x jön elő, pedig minden nap használom 1-2 órát... s tekintve h nincs semmilyen pc-m, pár hétre gariztatni feleslegesen nem szeretném :D bár elötte is elvoltam mobilon, nassal tévével, nade azért fórumozni tableten jó pl :P

Szia, sajnos én is érintett vagyok . 12,9 pro 3rd gen.
    A második hónapban kezdte van amikor órákon keresztül kínlodok vele.
    Még nem jöttem rá ,hogy lehet tutira reprodukálni.
    Viszont tele vannak a külföldi fórumok a problémával van akinek 3x cserélték és visszajött. Ezért várok a köv frissítésig , és ha nem javul akkor csere..
    Viszont pár napja valaki írta , hogy pár órás teljes kikapcs (hangerő fel és power, majd slide to turn off) , ezóta csak néha reccen .

• Tigerclaw
    nagyúr

iPad pro 12.9 2018-as: másnál is van, hogy (jellemzően landscape módban) bizonyos módon tartva a tabletet nem reagál, vagy furcásn reagál az érintésre? ilyenkor kicsit máshogy fogva minden rendben. Nem tudom hogy egyedi eset e, mely esetben lehet megnézetném... de miuátn ritkán reprodukálható, sok reményt nem fűzök a javítása mellett :D nekem átlag heit 2-3x jön elő, pedig minden nap használom 1-2 órát... s tekintve h nincs semmilyen pc-m, pár hétre gariztatni feleslegesen nem szeretném :D bár elötte is elvoltam mobilon, nassal tévével, nade azért fórumozni tableten jó pl :P

Állítólag a kijelzővédő üvegekre (fóliákra?) háklis a 2018 Pro. A tiédre tettél ilyet?

Új hozzászólás Aktív témák