Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferelson
tag
Megpróbálom leírni neked hogy mit gondolok. Gamer laptopom volt, ám mivel van mellette nintendo switch-em és ps4 így nem éreztem szükségét a laptopnak, plusz iPhone és airpods tulaj is vagyok és Hát az iPad pro 2018-ba hamar beleszerettem. És nem bántam meg!! Hihetetlenül jó, gyors. Viszont a teszteket szerintem nem kell feltétlenül nézni, főleg, hogy az IpadPro "csak" IOS-t használ. Ez egy nagyobb hátránya, ha már mindenképpen hátrányt keres valaki. Nekem nagyon kielégítő és performamce mániás vagyok...Apple pencil nagyon hasznos hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- Hp 450 G9 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 15.6 FullHD IPS Fém ház Boltból Garanciával Számlával
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest