Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Alex91
üzenetére
Pontosan. Én is arra számítottam, hogy a készüléken lévő fájlokat tudom a készüléken az appok között mozgatni, hát pont ez nem tudja.

Kíváncsiságból viszont futtattam ios 11-el is antutu-t. A ipad pro ezzel kb 9 ezer ponttal többet hozott mint ios 10.3.3-al.Más:
a frissítés óta a tárhely az ipad-en elég érdekesen néz ki. Azt újra, hogy a 128Gb-ból 31 foglalt, ami nagy részét az egyéb teszi ki, ami lejjebb görgetve a rendszer szerepel 28 Gb-al. Ez mi a fene? Ne szórakozzunk már, hogy az ios 11 28Gb-ot kérne, amikor a telepítő pakk 1,8 gb volt. Ha így lenne, akkor egy kisebb tárhelyes iPad tárhelyét a rendszer egyedül megeszi?
Az appok és egyéb adatok eddig kb azt a 3 gigát teszik ki, ami a rendszeren felül van.Tapasztalt bárki ilyet vagy hasonlót? Le lehet ezt csökkenteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- További aktív témák...
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest