Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Alex91
üzenetére
Pontosan. Én is arra számítottam, hogy a készüléken lévő fájlokat tudom a készüléken az appok között mozgatni, hát pont ez nem tudja.

Kíváncsiságból viszont futtattam ios 11-el is antutu-t. A ipad pro ezzel kb 9 ezer ponttal többet hozott mint ios 10.3.3-al.Más:
a frissítés óta a tárhely az ipad-en elég érdekesen néz ki. Azt újra, hogy a 128Gb-ból 31 foglalt, ami nagy részét az egyéb teszi ki, ami lejjebb görgetve a rendszer szerepel 28 Gb-al. Ez mi a fene? Ne szórakozzunk már, hogy az ios 11 28Gb-ot kérne, amikor a telepítő pakk 1,8 gb volt. Ha így lenne, akkor egy kisebb tárhelyes iPad tárhelyét a rendszer egyedül megeszi?
Az appok és egyéb adatok eddig kb azt a 3 gigát teszik ki, ami a rendszeren felül van.Tapasztalt bárki ilyet vagy hasonlót? Le lehet ezt csökkenteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest