Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Üdv mindenkinek,

Egy relatíve amatőr kérdésem lenne (felhasználói szintnél mélyebben nem értek az ios-hoz):

Így még újév előtt (a választ már vsz 2017-ben fogom rá kapni) az lenne a kérdésem, hogy 2017 elején érdemes e még Ipad Mini 4-et venni?
    Én korántsem tartom biztosnak, hogy jövőre fognak új 8 collos tabletet kihozni az apple-nál, továbbá ha lesz is, kérdéses h mibe fog kerülni, mennyi idő múlva lehet kapni (á la iphone 7, AirPods), stb.
    Másik oldalról pedig tartok attól, hogy mivel 2015-ös modell a mini 4, gyorsan le fog "amortizálódni" szoftveresen, legalábbis az fog megismétlődni ami az ipad mini 1-el, amit 2013-ban szereztem be, és 2015 végére már használhatatlan lett kb a webböngészés rajta, folyamatosan kilépett, lefagyott a böngésző
    Ha most beszereznék egy mini 4-et, kb 2 évig (2019 eleje) még tutira jó lesz, legrosszabb esetben akár úgy is, h nem frissítem rajta az ios-t és/vagy böngésző appot?
    Játékok nem érdekesek, a webböngészés menjen rajta, plusz egyszerű üzenetküldő appok (viber és hasonlók), ill. streaming tv appok (horizon go, telekom tv go - mondjuk ez utóbbiak tökéletesen mentek még az 1-es minivel is)

Boldog Újévet kívánok mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák