Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv mindenkinek,
Egy relatíve amatőr kérdésem lenne (felhasználói szintnél mélyebben nem értek az ios-hoz):
Így még újév előtt (a választ már vsz 2017-ben fogom rá kapni) az lenne a kérdésem, hogy 2017 elején érdemes e még Ipad Mini 4-et venni?
Én korántsem tartom biztosnak, hogy jövőre fognak új 8 collos tabletet kihozni az apple-nál, továbbá ha lesz is, kérdéses h mibe fog kerülni, mennyi idő múlva lehet kapni (á la iphone 7, AirPods), stb.
Másik oldalról pedig tartok attól, hogy mivel 2015-ös modell a mini 4, gyorsan le fog "amortizálódni" szoftveresen, legalábbis az fog megismétlődni ami az ipad mini 1-el, amit 2013-ban szereztem be, és 2015 végére már használhatatlan lett kb a webböngészés rajta, folyamatosan kilépett, lefagyott a böngésző
Ha most beszereznék egy mini 4-et, kb 2 évig (2019 eleje) még tutira jó lesz, legrosszabb esetben akár úgy is, h nem frissítem rajta az ios-t és/vagy böngésző appot?
Játékok nem érdekesek, a webböngészés menjen rajta, plusz egyszerű üzenetküldő appok (viber és hasonlók), ill. streaming tv appok (horizon go, telekom tv go - mondjuk ez utóbbiak tökéletesen mentek még az 1-es minivel is)Boldog Újévet kívánok mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- M.2 SSD hűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hálózati / IP kamera
- VR topik
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs