Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
QuadRacer
csendes tag
Sziasztok!
Nem régiben írtam ide azzal a problémával, hogy egyre gyakrabban lefagy az iPad Air (16GB-Wifi) eszközöm.
Főként filmnézés közben tapasztaltuk (legfrissebb VLC - SD .mkv film). Néha böngészés közben is előfordul.Nem tudjuk mire vélni a problémát, az elmúlt egy évben soha nem fagyott le, talán mióta iOS 10 kijött azóta (10.1.1 van rajta). Mivel főként fejhallgatóval használjuk nem tudom megmondani, hogy amikor nincs bedugva is előfordul-e.
Észrevettük, hogy mintha jobban is melegedne a hátlapja. Mit gondoltok mi okozhatja ezt? Kezd tönkre menni szegény, még garanciális...
Esetleg egy alaphelyzetbe állítás megoldhatja a problémát? iOS 10.2-ről sem írnak túl jókat, ezért nem is frissítettem eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi