Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- OLED TV topic
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP EliteBook / ZBook topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jelenleg a 4. Ipadomat koptatom, ebből 3-at használtan vettem, egyet garanciálisan cseréltek, most jön az 5., az kivételesen új lesz, de lehet, hogy el is adom, es inkább veszek megint egy használtat, olcsóbban.
Amire én figyelek vásárláskor:
1. Ne legyen lopott, link
2. Ne legyen törött, vagy nagyon karcos, mert nehezebb eladni, a javításával meg többe kerül, mint ha szépet vettél volna.
3. Figyeld meg alaposan, hogy nincs-e elszineződve a képernyője, azaz más más a színárnyalat a képernyő két oldalán.
4. Jó lenne tudni, hogy mennyit bír az akksija, de ezt csak akkor tudod megnézni, ha nem frissen volt feltöltve, szóval ez egy kicsit lutri, de ilyen jellegű problémával meg nem szembesültem.Amit linkeltem hirdetést feljebb, azt én is megvenném ha nincs elszineződve a screen.
Nekem szűkösen, de elég a 16 Gb, a 32 kényelmesebb persze. Ha sok filmet akarsz rajta tarolni, akkor kell a nagyobb (en meg nem néztem filmet rajta, de egy hosszabb utazáskor jól jöhet). A mai világban nekem felesleges a 3G/4G, ha nagyon kell, akkor megosztom a telefonom mobiladatforgalmát.
Ezek az en szempontjaim voltak...
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- PlayStation 5
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Windows 11
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- reMarkable 2
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest