-
PROHARDVER!
Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNgabus
senior tag
sziasztok
tudnátok segíteni, mert elég gyorsan kellene döntenem és jó szokás szerint tutti a szarabbat választom ha rajtam múlik
Taksonyban már elérhető az UPC és a T-Home is kábelen, elég jó árak, akár 1000/1000 net, stb, árak nem is érdekelnek mert alig van különbség.
Ami viszont igen az a TV adás képminősége és a net adatmennyiség korlátja, amiről mélyen hallgatnak mind 2 helyen, vagy lehet már tényleg nincs. ( az én infóim már jó pár évesek de akkor 300-400gb után jött a lassítás majd a szerződés bontás )
Most UPC ban pár hete bekötve de csak TV, hát elég trágya még FHD TV-n is nem hogy a nagyobb 4k-on. Szarrá van tömörítve az egyébként is csak 1080i adás, kockák ugrálnak stb. A Horizon GO jó lenne ha működne stabilan de sokszor csak az "információ nem elérhető" fogad az EPG-ben. Net hogy milyen lenne passz.
Ma dobták be a T-Home papírját hogy már az is köthető, az hogy ost mi mennyi mint írtam nem is érdekel csk és kizárólag a TV adás minősége, a visszanéző funkció stabilitása, használhatósága.
Mindkettőnél érdekelne viszont a net sebessége ( csúcsidő, hétvége, legalább a garantál megvan e?), rendelkezésre állása.
Technikai oldalról mennyire "jók, stabilak" amit adnak beltérik, modem, router.
Nagyon köszönöm a segítséget, észrevételeket, bármit ami segíthet meghozni a döntést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Trollok komolyan
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Hobby elektronika
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OpenMediaVault
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest