- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNgabus
senior tag
Sziasztok
Szerintetek lehetséges az hogy a Telekomnál az 1000/1000 "gyorsabb és stabilabb" mint a 2000/1000?
Én rendszeresen mérek 950/950 8 (este, hétvége, mindegy mikor ) és 2ms a ping, optikán jön be a falban Cat 5E kábelek, és még a régi modem amit adtak hozzá kb 2 éve.
Havernak a Full-os van és szintén optika be, falban Cat 6 kábel, de az "új" modemmel amint adnak a 2000es mellé.
Nála is kb ennyi van meg napközbe, de csúcsidőben és hétvégén még kevesebb, a ping is visszaesik 3-4ms.Oké hogy ez is mindenre elég de akkor miért fizessen többet ha még a kisebb csomag sincs meg mindig.
Bejelenteni meg gondolom minek mert a "garantált" megvan vagy ráfogják a terheltségre, Ő zsúfoltabb helyen lakik.
Most nézem egyébként hogy az oldalon azt írják hogy a az 1000/1000 az 800/800 a 2000/1000 meg csak 1100/550 !
( más: én pl tavaly rendszeresen mértem 1400/1400 ami gondolom a kábel miatt em lehetett több, úgy tudom kb annyit bír a cat 5e
)
-
HUNgabus
senior tag
Megértem hidd el, itt is sokaig csak koaxos meg telefonos net volt. Most hogy a 2 nagy kihuzta az optikat vegre van rendes net meg tv.
Azert az regen gaz lenne szerintem ha ilyen halozaton 1-2 tb megfektetne a szomszedokat is.
Aki jott kotni azt mondta hogy pl a tv adas mindig prioritast elvez a halozaton, csak utana jon a net. -
HUNgabus
senior tag
Udv Mindenkinek es BUEK igy utolag is.
Lenne egy eleg SOS kerdesem, meg mielott "gond" lenne belole.
Ti tudtok olyanrol mostanaba hogy vkit korlatoztak a sok adatforgalma miatt? ( Tobb TB akar)
Vagy figyelmeztettek torrent, stb.miatt?Par hete van 1000/1000 es hat meglodulnak hebe -hoba a dolgok, de nem akarnam tulfeszuteni a hurt 😀
Koszonom Mindenkinek az infokat.
-
HUNgabus
senior tag
Haat, nagyon szerencses helyen laksz vagy nem tudom mi van, de...
Egy eve van UPC kabel es sikitva menekulok, holnap kotik a T-s 1000/1000 full tv stb.
Horizon box egy ipari hulladek, napi szinten kell rendszer visszaallitast csinalni rajta hogy legalabb a tv mukodjon, visszanezo szinten eseti jellegu. ( Igen lehet szar de mar vagy 3x csereltek, mind az ) Legjobb amikor a kep es a hang csuszik, na az visszahozza a VHS elmenyeket. HD is nagy f.s, agyon tomoritett 1080i, visszanezeskor meg mindig valltogat az SD es HD kozt.
Lehet a T is sz.r lesz de az meg nem volt, hatha...
UPC direct is van, szep amikor epp az ido is az, legjobb hogy szebb a HD kepe is, az nincs agyon tomoritve?! -
HUNgabus
senior tag
hát passz hogy miért kell fizetni meg mi ingyenes, stb, az biztos hogy nem lenne rossz ha működne, de kb 1-2 naponta kell a beltérit visszaállítani vagy a routert kihúzni 5-10 percre hogy újra jó legyen, ebből is látszik hogy nem náluk a hiba általában hanem a szar cuccaikban, érdekes hogy lányaimnak laptopon jó az appon keresztül
sokat használnám, így nem nekem kell a filmhez alkalmazkodnom, és tekerhetem a reklámokat is -
HUNgabus
senior tag
válasz
Gubek-Einste #1626 üzenetére
Ertem, es koszi.
Vagyis UPC TV sz.r, net jo. -
HUNgabus
senior tag
sziasztok
tudnátok segíteni, mert elég gyorsan kellene döntenem és jó szokás szerint tutti a szarabbat választom ha rajtam múlik
Taksonyban már elérhető az UPC és a T-Home is kábelen, elég jó árak, akár 1000/1000 net, stb, árak nem is érdekelnek mert alig van különbség.
Ami viszont igen az a TV adás képminősége és a net adatmennyiség korlátja, amiről mélyen hallgatnak mind 2 helyen, vagy lehet már tényleg nincs. ( az én infóim már jó pár évesek de akkor 300-400gb után jött a lassítás majd a szerződés bontás )
Most UPC ban pár hete bekötve de csak TV, hát elég trágya még FHD TV-n is nem hogy a nagyobb 4k-on. Szarrá van tömörítve az egyébként is csak 1080i adás, kockák ugrálnak stb. A Horizon GO jó lenne ha működne stabilan de sokszor csak az "információ nem elérhető" fogad az EPG-ben. Net hogy milyen lenne passz.
Ma dobták be a T-Home papírját hogy már az is köthető, az hogy ost mi mennyi mint írtam nem is érdekel csk és kizárólag a TV adás minősége, a visszanéző funkció stabilitása, használhatósága.
Mindkettőnél érdekelne viszont a net sebessége ( csúcsidő, hétvége, legalább a garantál megvan e?), rendelkezésre állása.
Technikai oldalról mennyire "jók, stabilak" amit adnak beltérik, modem, router.
Nagyon köszönöm a segítséget, észrevételeket, bármit ami segíthet meghozni a döntést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- Kicsi, de erős Gamer PC /Ryzen 5 7500F/32GB DDR5/1TB NVMe/RTX 5070 12GB/FSP 80+Gold/Karcmentes/Gar
- Apple AirPods 3 dobozos megkímélt jótállással!
- Eladó Új Gamer PC - i5-14400F / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe
- Abus Viantor sisak
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest