-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
greyslay
aktív tag
Sziasztok. Végső elkeseredésemben nem tudok már hova fordulni, csak hozzátok.
Hetek hónapok óta az a probléma áll fent hogy a net szakadozik van hogy 1 óra alatta 20x van hogy 4 napig folyamatosan megy. Emiatt már régóta sírok a T-homenak kedves udvarias türelmes hiba bejelentőként hogy valamit csináljanak az internettel, mert nem egy nagy userként is bosszúságot okoz az hogy naponta 5percenként szakadozik az internet.
Többször is az volt a helyben megjelenő t-homes szerelőnek a véleménye hogy már bizony itt a modem a rossz. 3. Modem is ugyan azt az eredményt produkálta, tehát a probléma forrása biztos nem ott van.
Majd kb. 2 hete jött ki egy szerelő aki már reálisan beszélt és elmondta hogy a gond ott van hogy a tőlünk kb 1.5 km nyire fekvő központtól jön a mi hálókábelünk, ami körbe megy a városon és úgyjön ide, emiatt gyenge a rendszer.
Egyébként 5 Mb/s T-home-s netet fizetünk (ez a legkevesebb) a maximális letöltésem ténylegesen az 250 - 300 kb/s a feltöltés pedig 50 kb/s.
Ezt azzal magyarázták hogy nem olyan régen, terveztek, vagy futtatnak egy olyan szoftvert ami azokon a területeken ahol pl. az 5megás net az megterhelő lenne és szakadozna a net, ott ez a szoftver automatikusan lentebb veszi a sávszélességet a stabil internet elérhetőség céljából. De nekem ez sem stabil.Úgyhogy a minap felhívtam a Btel-t [aki a szomszédságomban lévő régi ismerősömnek 10megás netet szolgáltat hasonló áron (5.000 ft.) -ért úgy hogy neki abszolút nincs vele problémája] abból a célból hogy előfizessek és végre jó legyen a netem.
Ám viszont a Bteles ügyintéző, felvilágosított arról hogy ha nekem a T-homeval ilyen problémám van akkor velük is ez lesz úgy hogy értelmetlen emiatt váltani.Úgy hogy kérdezem én hogy ha ennyire gyenge itt a rendszer akkor kb 2 éve még az 5 megás net hogy volt stabil teljesen, és töltöttem 600 al úgy hogy sose ment el, és kérdezem én hogy a szomszédomnak (30méterre) hogyan van 5megás full stabil internetje ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest