- TCL LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
greyslay
aktív tag
Sziasztok. Végső elkeseredésemben nem tudok már hova fordulni, csak hozzátok.
Hetek hónapok óta az a probléma áll fent hogy a net szakadozik van hogy 1 óra alatta 20x van hogy 4 napig folyamatosan megy. Emiatt már régóta sírok a T-homenak kedves udvarias türelmes hiba bejelentőként hogy valamit csináljanak az internettel, mert nem egy nagy userként is bosszúságot okoz az hogy naponta 5percenként szakadozik az internet.
Többször is az volt a helyben megjelenő t-homes szerelőnek a véleménye hogy már bizony itt a modem a rossz. 3. Modem is ugyan azt az eredményt produkálta, tehát a probléma forrása biztos nem ott van.
Majd kb. 2 hete jött ki egy szerelő aki már reálisan beszélt és elmondta hogy a gond ott van hogy a tőlünk kb 1.5 km nyire fekvő központtól jön a mi hálókábelünk, ami körbe megy a városon és úgyjön ide, emiatt gyenge a rendszer.
Egyébként 5 Mb/s T-home-s netet fizetünk (ez a legkevesebb) a maximális letöltésem ténylegesen az 250 - 300 kb/s a feltöltés pedig 50 kb/s.
Ezt azzal magyarázták hogy nem olyan régen, terveztek, vagy futtatnak egy olyan szoftvert ami azokon a területeken ahol pl. az 5megás net az megterhelő lenne és szakadozna a net, ott ez a szoftver automatikusan lentebb veszi a sávszélességet a stabil internet elérhetőség céljából. De nekem ez sem stabil.Úgyhogy a minap felhívtam a Btel-t [aki a szomszédságomban lévő régi ismerősömnek 10megás netet szolgáltat hasonló áron (5.000 ft.) -ért úgy hogy neki abszolút nincs vele problémája] abból a célból hogy előfizessek és végre jó legyen a netem.
Ám viszont a Bteles ügyintéző, felvilágosított arról hogy ha nekem a T-homeval ilyen problémám van akkor velük is ez lesz úgy hogy értelmetlen emiatt váltani.Úgy hogy kérdezem én hogy ha ennyire gyenge itt a rendszer akkor kb 2 éve még az 5 megás net hogy volt stabil teljesen, és töltöttem 600 al úgy hogy sose ment el, és kérdezem én hogy a szomszédomnak (30méterre) hogyan van 5megás full stabil internetje ?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 4
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- New World - az új Amazon MMORPG
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest