- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- TCL LCD és LED TV-k
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
smith81
csendes tag
Hasonló problémám van nekem is, mint az előttem felszólalónak.
Az én esetem: T-Com területen lakok / ADSL internetem van. Korábbi szolgáltatóm a Drávanet volt, semmi probléma nem volt velük. De a hűségidő lejárta után jelentősen megemelték a havidijat. Aláirhattam volna náluk még egy évre, azonban igy sem tudtak versenyképes árat adni.
Szünetmentes szolgáltatóváltással átmentem a Btelhez (Business Telecom). A szolgáltatóváltás zökkenőmentesen ment. De ezzel a Btellel a következő problémám van: az oldalak nagyon keservesen töltődnek be, vagy 10-szer rá kell frissiteni az oldalra, mire nagynehezen betöltődik. Különösen az emailszolgáltatókkal van gond. A Hotmailbe be se tudok lépni, a Yahoo Mail is nagyon lassan töltődik, a freemail egyáltalán nem, a freemail szimpla (nagyon lassan) mukodik, a Vaterat peldaul egyaltalan nem lehet megnezni.
Viszont a letöltések gyorsan (a dijcsomagomnak megfelelo sebesseggel) lejönnek.Probaltam Explorerrel, Firefoxal, Chrome-al, de semmivel sem hasznalhato normalisan a böngészés. (egyébként XP-t használok)
Újrainditottam (áramtalanitottam) a modemet (D-Link DSL-360R), de nem segit. Ez a modem a Drávanettel hiba nélkül működött.
Összesen 3 laptoppal próbáltam ki ezt a netet, de mindhárom laptopnál ugyanazok voltak a tünetek:
BÖNGÉSZÉSRE ALKALMATLAN A NET
(skype jól használható, letöltések megfelelő sebességgel jönnek, speedtest.net oldal is a dijcsomagomnak megfelelo sebesseget hozza)Mit csináljak?? Ráadásul 1 évre aláirtam a Btelhez, ugyhogy szabadulni sem egyszerű...
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dualsense kontroller
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest