Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- IFA 2025: Körömnyi SSD-k videózáshoz
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szanysa
csendes tag
válasz
4Grider #1102 üzenetére
Igen, a webcímen elérném, de sajnos nem tudok belépni,pont ez a gond. Én is ugy gondoltam hogy az eszközön rajta kell lennie ennek az adatnak - de semmi nincs csak QR kódok amelyekkel semmire sem megyek. Egyébként Heybroadband a szolgáltató , de ez neked nem fog mondani semmit, ahogy nekem se sokat. -Próbálok utána keresni. Köszi
-
4Grider
félisten
válasz
szanysa #1101 üzenetére
Nincs olyan szolgáltató aki nem engedi a saját lan-od és wlan-od konfigurálását.
Mi a kábelmodem típusa? Az alapján simán lehet találni egy alapértelmezett felhasználói nevet és jelszót neten vagy a szolgáltató weboldalán.
Az admin felületét pedig azon az ip címen találod, ami a default gateway a kapott belső ip címben. -
szanysa
csendes tag
válasz
4Grider #1100 üzenetére
Sajnos a kábelmodem oldalról semmit nem tudok, mert nincs hozzáférésem. Se jelszó ráírva az eszközre, így lehetetlen. A dolog UK ban zajlik. Tavaly októberben volt szolgáltató váltás - előtte 2x is de sosem volt ilyen gond, szóval sosem kellett reklamálni miatta. Most megint ott tartok, hogy nem tudom meddig lesz NET. Érkezik egy másik wifi kártya hamarosan de így nem igazán van értelme szétkapni a laptopot és beleszerelni szerintem - mivel jelenleg mégis működik. Nem igazán tudom elképzelni, hogy a wifi kártya bedöglik ...majd ismét meggyógyul. - Vagy van ilyen mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Tenisz topic
- iPhone topik
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Peugeot, Citroën topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest