Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
Azt ugye jól tudom, hogy a TBSZ-re csak HUF-t lehet átvezetni?
Szóval nincs értelme IB előtt váltogatni mondjuk revoluton. -
wanted5
őstag
Huh, hát értem már sokan miért tartanak a befektetésektől.
Év elején nyitottam egy Lightyear számlát, az egyszerű, letisztult, szájbarágós, kb hülyebiztos.Most pedig rászántam magam az IB-re, viszont ez azért nem olyan egyszerű, szóval kérnék egy kis segítséget.
Kész a számla, vagyis megvan az alapszámla és a TBSZ is. Beutaltam 25 ezret, megérkezett az alapszámlára, amit át is vezettem a TBSZ-re.
Kaptam is értesítést, hogy jelentsem be a NAV-nak, ahhoz pedig a nyomtatványt. De ugye kéne a kivonat 25k-ról is, hogy a TBSZ-re érkezett, viszont nem elérhető. Lehet, hogy nem ment még át minden rendszeren a tranzakció és mondjuk holnap már le tudom generálni a pdf-t?Plussz szükségem lenne a számlákról a szerződésekre, amin az adataim és a számlák adatai szerepelnek - kb amit a lightyear emailben elküldött -, ezeket hol találom meg?
-
wanted5
őstag
válasz
Mazdakocsi #2256 üzenetére
Ha veszteséggel töröd fel akkor is kell? Olyankor ugye nincs mit bevallani.
-
wanted5
őstag
Ha nyitok egy TBSZ-t a havidíjat hogy fogják vonni? Gondolom, hogy a főszámláról, de mi a helyzet, ha nincs rajta annyi?
A parkoltatott pénz kamatozik a főszámlán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elden Ring
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- Garanciális Intel Xeon E5-2680v4
- i7 - RX580 - 16gb ram -- Belépő Gamer PC
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- 5Ghz 24dBi rácsos szerkezetű parabola antenna (ÚJ!)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest