Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gedikart
aktív tag
válasz
Ixion77
üzenetére
Nálam, mint kezdő usernek, az volt a fura TWS-ben, hogy naivan beküldtem ezres nagyságrendben az EUR.HUF vásárlást FXCONV-re, viszont az árfolyam épp eltávolodott a kívánttól, és reggel 9 órakor 11+1+2 EUR-t vett nekem ~800 Ft költségen, viszont a feltételem (ezres nagyságrend) így még nem teljesült, mert az árfolyam továbbra sem volt ott. Szóval ha nem nézek rá, akkor esetlegesen tovább vásárolgatott volna így tördelve az igényemet, így canceleztem. Állítólag létezik condition feltétel, de nem találtam meg/nem teszteltem hogy ezt pontosan mivel kell megadni neki.
Szóval ez miatt végül market áron küldtem be webről
Desktop-ban egyébként megadható az FXCONV (úgy tudom van egy advanced gomb). -
Simia
junior tag
válasz
Ixion77
üzenetére
A kérdés nem csak annyi volt, hogy lehet-e vásárlás nélkül váltani webes felületen devizát? Mert azt lehet, de abban igazad van, hogy market order lesz belőle.
(a váltott pénz azonnal megjelent a számlámon, de felhasználni tényleg nem próbáltam, lehet hogy igazad van a T+2-vel, mert nekem arra volt use-case a külön váltás, hogy ha nem döntöttem el hogy mit akarok, de nem szereném forintban tartani addig sem a pénzt, akkor leváltottam előre)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, hogy tényleg settled-e?