- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peetie1
aktív tag
A múltkor vásároltam a TBSZ2025-re és már nagyon örültem, hogy sikerült úgy leváltani a forintot a sima convert currencyvel , hogy csak 100Ft maradt rajta szabadon. Meg is vettem az ETF-et, maradt tizen néhány euró meg a 100Ft körüli összeg a végén. Erre a hülye IB másnap leváltott nekem 3,7€t Ft-ra, így most ott van 1600Ft parlagon. Rákérdeztem a supportnál hogy ezt mégis miért csinálta, kaptam egy sablon választ:
"rendszerünk alapján Ön 03.05.-én devizaváltást hajtott végre a számlán, melynek kereskedési költsége minden esetben HUF-ban kerül terhelésre. Mivel a kereskedési költségek terhelése a kereskedés napján történik, azonban nem állt rendelkezésre elengedő HUF egyenleg ennek kiegyenlítésére, a rendszer ezt kiegyenlítette egy automatikus konverzióval (fontos, hogy a rendszer ilyenkor biztonsági váltást végez, így az átváltott deviza mértéke magasabb, mint az aktuális összeg)."
Nekem ez így még továbbra sem stimmel, de egyelőre nem foglalkozom vele, csak zavaró hogy ennyire kiszámíthatatlan ez az egész váltás mizéria.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CORSAIR K100 AIR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest