Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
Nem rossz,csupan ujabb bejelentes a Centrino meg teny!Vagy az AM2 mar hasznalni fogja?
Azert nem tudom Te megveszed e majd a FX 62 750 Font aron en meg 350 Font-bol ugyan azt kapom majd.Arra meg egy AMD rajongo sem adott valaszt idezve a (#2490) MegalodonS hozzaszolasat de TE megteheted
''Azt viszont nem ertem, az AMD-s emberek koreben,hogy ha olyan YO az AMD akkor minek huzzatok fel a procikat a teljesitmeny miatt vagy az elmeny miatt.A mondatot nem kihivasnak szantam csak egy kerdes mielott akar ki is nekem ugrana.Mert ha jo valami azt minek huzni??'' tenyleg nekem nem kell felhuznom a procimat hogy minden jatek maxon haladjon.
En elfogadom az AMD ebbe az Intel abba Yo!
Sajnos en meg soha nem vettem AMD procit de szivesen kiprobalnam egyszer!
A mai arakkal viszont a kovetkezos Centrino jobb valasztas ar & teljesitmenyben is!
Aktív témák
- Drón topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Autós kamerák
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest