- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Andris lebukott. -
8th
addikt
válasz
shteer #57370 üzenetére
Ha vékony anyagból csinálod (40x40x2) betont elektronikát motort mindent beleszámolva olyan 450-500ezer között áll meg. De akkor tényleg mindent magad csináltál. Te hegesztettél nem hívtál se kőművest se villanyszerelőt a kapud nem okos nem vandál biztos olcsó közepesen tartós felületkezeléssel van ellátva stb... A felső határ pedig tényleg a csillagos ég.
-
8th
addikt
-
8th
addikt
-
8th
addikt
-
8th
addikt
válasz
shteer #57363 üzenetére
Á ez a hét szétcseszte az idegeimet. Szerdán is elküldtem egy hülyét. Jött a kézzel firkált cetlijével, hogy kell neki s.o.s. egy kertkapu meg kerítés. De még ma. wtf? Hülye vagy?
Kiszedtem belőle, hogy drótkerítés kellene egy sima kis lófasz kertkapuval mert holnap délelőtt csirkéket hoznak neki aztán szétszélednek kerítés nélkül. Jókor eszedbe jut baszod... mindegy. Mondom neki, hogy drótkerítés építéssel nem foglalkozom. Néz meglepetten. Tényleg? Tényleg. De kár akkor a kaput gyorsan csináljam már meg most a kerítést majd megoldja a fiaival. De csak pár hegesztés csináljam már meg most. És mutogat az utánfutójára ami szutykos rozsdás girbe-gutba használt vasanyaggal volt teli dobálva. Felvilágosítottam, hogy ez nem így működik mutattam neki az udvarban álló két pótkocsit, hogy azokat egy hónappal ezelőtt hozták még neki se tudtam állni (kamuztam persze
) és ha vége az aratásnak akkor hoznak még hármat ami minimum másfél hónap folyamatos munkát ad de inkább kettőt. Közben a már előgyártott dolgokat el is kell mennünk helyszínen beépíteni mert arra is várnak hetek óta meg különben is szabadságon van a kolléga a héten szóval egyedül vagyok így nem nagyon állok bele semmi új munkába úgyhogy jöjjön vissza két hónap múlva akkor majd lesz időm a kapujára. Megkérdezte, hogy ez komoly? Én meg már nem szomjasan visszakérdeztem, hogy miért onnan nézve úgy tűnik nevetek vagy mi? Ezen jól megsértődött majd fennhangon kijelentette, hogy akkor majd megcsinálja más! És elviharzott. Sörrel a kezemben röhögve még utána szóltam, hogy én is így gondoltam. Ezen morgott még valamit a bajsza alatt aztán elviharzott. [link] Tele van a világ ilyen hülye faszokkal és valahogy mind engem talál meg.
-
8th
addikt
Az időjárásra való tekintettel a hétvégét ezennel megnyitom. Nincs kedvem ebben a homoszexuális melegben dolgozni.
-
8th
addikt
válasz
Gyuri27 #57348 üzenetére
Pénteken vettem egy tálca 3%-os Arany Korsó sört pennyben üdítőnek nem hiányzik 3-4 darabnál több belőle. Ma nem kell kocsiba ülnöm szóval hidratálok majd szorgalmasan. Apropó a medencét is fel kell állítsam lassan szóval rövid munkanap lesz ez a mai.
mod: igazából nincs kedvem elkezdeni dolgozni sem.
-
8th
addikt
Kinyitom a csipám és már 27°C van. Reggel nyolckor. #mindmegdöglünkmageci.
-
8th
addikt
Jó cimbik lennénk.
-
8th
addikt
Mekkora duma.
-
8th
addikt
-
zoltanz
nagyúr
Hírcsársa.hu:
(újból fellendülhet valutaüzérkedés)
"Hatósági áras lesz az euró"'"Az eurót így 360 forinton maximalizálják, aki ennél drágábban adja, váltja, tartja vagy használja, az súlyos büntetésre is számíthat."
"a külföldieknek továbbra is 402 forintot kell fizetni egy euróért a magyar pénzváltóknál."
-
Chaser
legenda
átlagban értettem
nekünk nem lett kevesebb melónk, csak a megrendelői réteg esik ki a pénzesebbek közül
volt egy néni nemrég, tavaly kapott árajánlatot fürdő felúításra
a főnit' hívta kb egy hónapja, hogy akkor lehetne csinálni a munkát, az meg felvihogott, szorozza meg kettővel a tavalyi árat és akkor megyünk
mentünk - olyan környéken is van ahol ez túl nagy gond azért nem lehet -
másik réteg meg a pénzes+"visszaigénylős", vagy csak "visszaigénylős" -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest