- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!A 2 hülyegyerekem Szinházba készül.Bogim az 5. ruháját próbálja fel
(mi lesz ha nem 13 éves lesz?
)
A fiam..le se szarja,terepszinü gatyában akar menni,hátha nem engedik be.. -
lipi67
nagyúr
Szerintetek egy 960GT-t mennyin hajt ki egy 8400-as?
-Joccakát!-
-
lipi67
nagyúr
válasz
TeeBee73 #4089 üzenetére
Itt is bizonyítod..
"For All: Miért van az, hogy alacsony fesznél kicsi a BIOS-valós fesz között a különbség, 1.3-1.5V között ~0.07, felette viszont ismét csökken a droop?"--ezt,hogy érted?alcsony feszen kisebb a droop?Hát..A kevésből gondolom kevesebbet is veszít(nincs miből)
Felette meg..Ilyen az abit IB9!
Normál fesznél 0,4-volt.Úgy 1,45V-nál 0,5 felett.Az Adható max 1,6v volt,erre ott meg már hozzácsapott és 1,625V lett a valós.Érti a fene!
kicsigeri Igyál sok forraltbort és esel-borulsz jég nélkül is!
Tomaaasz: Ha maradt még cefréd,dugd el jól!Minden ok ? -
TeeBee73
veterán
válasz
kicsigeri #4090 üzenetére
Upsz, kimentem füstölni, erre lejárt a mod idő.
Naszóval: Én a Tiszán koriztam sokat fiatalabb koromban, a műjég 100x jobb. Nincsenek faágak belefagyva, (amin hatalmasat lehet zakózni) és nem szakad be (Sz*r volt 1 km-t gyalogolni csuromvizesen).
For All: Miért van az, hogy alacsony fesznél kicsi a BIOS-valós fesz között a különbség, 1.3-1.5V között ~0.07, felette viszont ismét csökken a droop?
MOD2: Megyek punnyadni. Gúdnájt'!
-
Tomaaasz
aktív tag
végre itthon, reszegen sokkal tovabb tart a hazaut. lassan fekszek is, de jol beb.sztam
szerk. jo8
-
lipi67
nagyúr
Csináltam egy gépet
Dizájnos ám.
Ház :Egy vadi új,szép fekete-ezüst SP
Táp:350W-es Codegen(nem röhögni)
Alaplap:Asrock 775v88+
CPU:Intel Celeron 2,8GHz(j 336)
Hűtő:gyári
2x 256MB DDR 266-os ram
Sony dvdíró
VGA: ATI 9250 128MB
HDD:2db 80gigás
Vadi új a ház,a hűtő,1ik memória
a többi ment már vagy 2 napot(elfekvőben volt x-y nál.)Kivéve a 2 hdd,az 1-2 éves.
A lényeg:7k-volt az egész
Már csak azt kéne tudni,minek ez nekem -
TeeBee73
veterán
Vegyetek Cémer PéCét!
-
kicsigeri
senior tag
Hali Valaki meg tudja nekem mondani hogy miért van az, hogy az Easy tune6-al beállítom hogy mennyi legyen az fsb, pl 350 és nem enged annyit a CPU-Z szerinte, csak 346,5 ez mitől lehet, ha nagyobb fs-t állito akkr is.
-
lipi67
nagyúr
válasz
fekeandras #4066 üzenetére
Mit tettél már megint?Valamit megúszol,s utána rögtön bajba kerülsz.Tiszta én vagy!
TeeBee73:Jó duma
kulerr: Történelmet írsz azzal a kocsival(vagy a kocsi zulzás?)
Gyuri: Szótlan vagy! -
Gyuri27
félisten
Na mi a szituáció?
-
TeeBee73
veterán
válasz
fekeandras #4066 üzenetére
Manapság már az is inkorrekt dolog, ha valaki azt mondja: bükkerdő, tölgyerdő vagy akác, mert az fai megkülönböztetés.
-
lipi67
nagyúr
válasz
fekeandras #4062 üzenetére
Jó az aláírásod!Állatbarát?Vettél tán földet,s kint legel az MSZP?
Egy kis Romieri?[link] -
kicsigeri
senior tag
válasz
fekeandras #4061 üzenetére
Én meg kénytelen vagyok winfost használni, mert a progi amivel dolgozom csak vinfoson indul tudtommal.
-
fekeandras
őstag
válasz
kicsigeri #4059 üzenetére
Én állatbarát vagyok.Kedvencem a pingvin!
Egyszer feldobom és évekig lehet gond nélkül használni.Nem terjeszkedik folyamatosan mint a winfos hasonló terméke és ha csak nincs user error akkor nem igen kell újratelepíteni.
Gyuri: Nem nekem kell a proci
, csak ilyet keres egy ismerősöm.Gondoltam megveszem itt neki és némi haszonnal továbbadom.(
)
Valamiből élni kell.Mod: Ettől függetlenül nem fikázom le az AMD-t, szeretem, volt több és most is van AMD-s konfigom, de jelenleg inkább az Intel a nyerő nálam...
-
kicsigeri
senior tag
Na eljött az idő, újratelepítem az XP-t szegényke picit nem akar normálisan mükszeni.
-
#TOTTI
őstag
válasz
Gyuri27 #4053 üzenetére
Nincs E5200esem.. ha lenne becserélném mert akkor is nyernék rajt csak kevesebbet.. Csak egy zsiroskenyér... nekem elég nem kell sex... Nem mertem irni hogy joképű mert igy is figyelgettem a pacákokat.. tutti gondolták hogy ez buza..
Na majd rád csörgök.. ha lesz viszek 1Gb RAM-ot ajándékba... ha nem lesz proci..
-
Gyuri27
félisten
Vacsora? Le akarsz velem feküdni? Még kitalálod, hogy sétáljunk a holdfénybe.
A total kuttól nem lakunk messze, bár kocsival érd nem nagy. Amúgy 30-s 90 kilós jóképü! copfos tagok kérlek.
Na hozod azt a procit vagy nem?fekeandras: mi az ottan az aláírásodba? Amúgy meg vehetsz 45w-s cuccot az is alul lehet feszelni és hamarabb is találsz.
-
#TOTTI
őstag
válasz
Gyuri27 #4048 üzenetére
Ok
kb. vacsorára érek oda egyik kedvencem a zsíros deszka.. annak örülnék a legjobban.. Kerestem a 30as 90 kilos copfos tagokat.. meg néztem a 100nm körüli családi házakat de nagyon sok van.. mindenből..! Riasztóboltba voltam de nem volt semmilyük.. hivatalból meg a Total kúton az meg nem tom miylen utca..
-
TeeBee73
veterán
-
lipi67
nagyúr
válasz
kicsigeri #4035 üzenetére
Hát..valami van.Talán az,hogy kevés a szabadidő,s amikor van.Bár úgy gondolták,hogy csevegni járunk ide(oda),de valójában nem volt 2xxx-téma,s ezért "züllött le"szakmailag a topik.Most..Most szépen mindenki elkalandozik komolyabb topikok felé.Nem azért mert itt nem jó!!!Sőt!Azért mert nem csak pletykázni,építeni,szerelni,tuningolni is szeretünk.
-lehet,h nem jól gondolom-Én..Én 1xűen keveset vok mostanában gép előtt,ill.a saját gépem előtt..
Viszont mior tudok,benézek! -
-
kicsigeri
senior tag
Lipi nem jött be, semmi nem volt az úton. Pici jégkása a közepén, de a kerék csak úgy vágta szét 100 nál, előzés közben
-
lipi67
nagyúr
Meg fogtok hóni az utakon arrafelé.Én meg majd jól beköltözök a házaitokba,ne álljon már ott üresen
-Jó reggelt!-
-
kicsigeri
senior tag
Jóreggelt, hajrá ónosesső, megyek Győrbe
Pont a Bakonyon keresztül, szép kis mutatvány lesz a sok balfasz 40 el tötymörgő miatt.
-
kicsigeri
senior tag
Senior tag lettem
-
lipi67
nagyúr
-
kicsigeri
senior tag
Jóéjt!
-
lipi67
nagyúr
válasz
Gyuri27 #4009 üzenetére
Na látod!Ezért van ez a topik!Itt senki se nem normális.Most jó példa voltál rá
Ha jól olvasok a sorok között,az asszonyod vak,vagy az eszedért szeret?
-Ne űbereled,feladom!!!!-
TeeBee73
-Nekem volt egy nazi punk haverom 20 éve,a haja miatt volt tollas a beceneve.Kbarcikáról kitiltották,hogy rontja városképet...-meg ahogy anyám 2 pofonnal elaltatott.-más a tollasról nem jut eszembe..Ill.csendőrök. -
lipi67
nagyúr
válasz
TeeBee73 #4004 üzenetére
Kivel?Tollasbál?(anyám kiskoromban este mindíg odaküldtött.Én baromarcu meg elhittem,h buli lesz,és..repült a pizsama
-Mondjuk 4évesen elindultan világgá menni(talán ezért,vagy csak 1xüen azért mert naponta 3x elvert?)Pedig jó gyerek voltam.Jó rossz
Topik: Okosan procit választók meg a Gyuri barátságos topikja
ÉnGyörgyöm?Értem én.procim nem van de eladni lehet el tudnám..ezt mondtam.
Te!A györgyöt hogy becézik,Györgyike? -
lipi67
nagyúr
-
Gyuri27
félisten
Nevezzük át arra, hogy: kapjátokbeja
Megint rajtam gyakoroltok?
Ha meg azt akarjátok, hogy félig inteles maradjak tessék kibakott drágán eladni a kölök 2180-t és negyed áron szerezni egy 7300-t minimum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest