- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
Napot!
Húslevest főzök,képzeljétek el.........
Az életbe nem volt még erre példa
Van kajám,csak gondoltam ezt is ki kell próbálni.
Szomszédom,barátom segít benne,elmondta mit,hogyan..,végül is nem nagy matek. -
Gyuri27
félisten
válasz
lipi67 #32094 üzenetére
Semmibe nem éri meg. A teljesitménye nincs arányban semmivel. Tuning ide, tuning oda.
Ami kb partiban van a 9400-l az a 955-965 duo. Ezeket meg 20k körül kapni. Ha meg okositott procit veszel ugyanezt a teljesitményt megkapod olcsóbban.
Gondolom intel fronton is kapni ennyiért használt újabb foglalatos cpu-t.Hugom gépét javitottam. S462 sempi 2400+ mint atom úgy eszi az xp-t.
-
shteer
titán
válasz
dízelracer #32095 üzenetére
-
dízelracer
őstag
Szépjóreggeltkívánok.
-
lipi67
nagyúr
válasz
Gyuri27 #32093 üzenetére
Viszonyszám.
Intel 775-ön belül..megér.
1156-nál 530-540 stb..(Alapos tuninggal egy átlagos 8400)
szandi nem vonz, nem nekem való és a kicsik, kukik. (21xx)
Mutatják a teszteket stb..de annyi. Semmit állítási lehetőséged. Olyan mintha egy full integrált vackod lenne, ezt tudja és kész. Unalmas, és teljesítményben csak úgy best, ha más prociknál se alkalmazod a tuningot. Viszont c2d-nél, eleve tuning szempontokat tartasz figyelem előtt mert ha feszemelés nélkül nyersz 1GHz-et..
Mindenki másképp gondolkodik. Ha új gép és semmid sincs, ár/teljesítményben ok, szandi és kuki lap a 2100 alá. Ha már van géped...-lókukit.
AMD oldalról nem nyilatkozom, nem vagyok kompetens, sose nézteem. Viszont..kipróbálnám. Pl. bnőm AMD-s gépe egy fostalicska valami (nem emlékszem már milyen, majd meglesem), de 1,5GB DDR PC3200-es (400-as) rammal XP alatt vicc, de kb olyan gyors mint a 7200-as 2Giga rammal.(alapon).
Én most 1156-ot vennék ha vennék. Jó deszka, és 750-870 között egy proci. Azok szórakoztatóak, van is bennük szufla.
Ha meg szandi..csak 2500k és 2600k -
lipi67
nagyúr
válasz
Gyuri27 #32075 üzenetére
q9400 alulfeszelve 3,6GHz-en amire nem elég..leszarom. Árban 27k. Mivel volt proci a gépben (7200-as), s giondolom másnak is van a gépében, annyit megér a 4 mag. Viszont. Nem a ph-t alapul véve (szinte mindenkinek 2x nagyobb gépe van mint amit kihasznál), egy átlag felhasználónak egy E3xxx-as cerka, g31 doszt elég.
Én meg..Nekem minden elég, de most..Most azért már olcsóbbak a procik 775-be és kedvemre cserélgethetem, tesztelgethetem őket. Szórakoztat, élvezem. -
-
darál0w
Jómunkásember
reggelt...
parkettázás indul.
-
Gyuri27
félisten
válasz
kulerr #32077 üzenetére
Hát megduglak!!!!
Egész alpokalja a csodádra fog járni. Te szégyentelen!
Akárhogy számolom giga g31, e3200, 2x1 giga 800-s reaper nem + 10k rádobós. Pláne, hogy nálam minden gyári állapotú, semmi nem volt széttákolva és szétfeszelve (meg tudom mennyiért vetted a cuccot).
Amúgy egy normális emberrel egy normális cserét lehetne csinálni. Nade nem skót, zsidókkal. De van benned egy kis francia felsőbbrendűség és egy kis olasz roma is! -
Gyuri27
félisten
-
lipi67
nagyúr
válasz
Gyuri27 #32073 üzenetére
Én most 775 vs 'i'-s szériáról beszéltem. Ha van egy 2xxx,3xxx,....8xxx -es procid, nem érdemes váltani (tele 775-tel a piac, nem tudod eladni, inkább egy quad bele, +10k és ok.
A mostani q9400-est 4k-val többért vettem mint egy 8400-es proci, és 2 részletbe.
A 7200-est..lehet el se adom, kell egy g31 (fillérekért), 2giga ram és ok az is. -
Gyuri27
félisten
válasz
lipi67 #32072 üzenetére
Nem a ddr3-ról van szó. Főleg, hogy a ddr2 ára is padlón van.
Nézd meg mennyiért lehet 4 magos athlon II x3-x4 procikat venni. Azok pedig mennek am2+ lapokban is gond nélkül ami megint fillérek. Ráadásul magas gyári órajelen. Egyszerű user aki nem tuningol még jobban is jár.
A q66xx, 8xxx, 9xxx ára meg kimondottan nevetségesek. -
lipi67
nagyúr
válasz
Gyuri27 #32071 üzenetére
Igen, ez jogos. Viszont ha van egy jó deszkád, procid, DDR3 miatt nem érdemes váltani. Mára a procik "túlnőtték"magukat, messze nem azok a szűk keresztmetszetek, egy tizenakárhány FT-os CPU is elég egy rendszerhez. Ha munka is megy, jól jön 4mag, platformtól függetlenül. VGA, SSD, sokkal inkább meghatározó tényező (sztem). Ramoknál meg..sok legyen, sebesség elenyésző különbséget jelent. (szintetikus tesztek).
Szép napot!
Jön a libám, a temetőt(apám sírja) rendbe kell tennünk. Elszoktam a keményebb melótól, fáj mindenem, renoválok. Este meg akartam nézni egy q9400-es 4GHz-es tuningot (nem kell nekem csak 2,8GHz -4870-hez bőven ok- , de 8kor bealudtam. 3/4 11kor kolbászoltam a gép elé, de ref értékekkel játszani ..nem bírtam volna.Szép napot!
-
kulerr
őstag
na hogy ne csak Reggelt! legyen....faxán kiforr a pálinka lassan. Szeptemberben főzünk.
úgyis lefogy már.
felszabadították a korlátozást a pálinkafőzésre, és érdekes de nincs jó pálinka. Ezek szerint sok "szakember" neki állt főzni(most jutottam hozzá 3 liter eperfahordóban érlelthez...2 díjat nyert a drága.)
Más: Gyurka jóváhagyta és hivatalosan is megáldotta a konfigomat
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dízelracer #32060 üzenetére
Reggelt Neked is.
Nameg, jóéjt.
-
shteer
titán
jóéjt
-
lipi67
nagyúr
Látom ám, megy a duma. Mint [itt]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
dízelracer #32060 üzenetére
gyóóóó
-
dízelracer
őstag
Jó reggelt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Laza vbk-t valaki?
-
Gyuri27
félisten
válasz
kulerr #32041 üzenetére
Ki nem szarja le az intelt? Most komolyan?
Amennyiért vetted ajándék volt. A 4 mag meg 4 mag nem kettő meg 2 szál.
A 4770 meg kevés is lesz a proci alá. Üzletelj egy 5770-t. Az legalább visszaveszi magát ellentétben a 4770-l. Amúgy a lányod mit kezd ennyi teljesitménnyel? Cod multizik? -
darál0w
Jómunkásember
napot.
-
lipi67
nagyúr
Szép napot!
-
kulerr
őstag
mégis AMD-s gép lett a vége.
egy x3 455-ös proci (állítólag feloldható maggal, meg egy MSI lap.) Belebombázom a 4770-es meg 3x1Gb ramot meghúzom 3,5Ghz-re aztán csókolom...a gyerkőc nyomhatja
-
-
kulerr
őstag
válasz
hackeeeee #32022 üzenetére
ahogy elnéztem nem sajnos....a lapok amik jobbak 16-18K, ehhez melyik az a procc ami az 530-as szintjét feléri? összességében nem úgy néztem, h 30K-ból megállna.
Egy 4770-es VGa-t sikerült vennem jó áron az megy majd bele, meg kiveszek a gépemből 3x1 gb ramot az menne majd bele.mod: A gyereknek kell, semmi extra...de a játékok most előtérbe kerültek nála, szóval az mindenképpen bejátszik, azért lett a 4770 meg azért lesz bele 3gb ram.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
kulerr #32021 üzenetére
Hát, haveréknál láttam egy ilyen procival összerakva gépet, végülis nem volt vele gáz, plusz eddig nem hallottam vissza, hogy a vevő panaszkodott volna.. Pedig videó vágásra, és ilyesmire kellett..
Mire kell?
AM3 szinte biztos, hogy olcsóbban kijön, 775-öt nem vennék már.. Túl régi...Lehet mégsem, X4-eknek is elég jó áruk van (X4 460 ~20k, bár 3,4GHz, 4mag).. Bár 10-15k körül van hozzá lap... Dehát tényleg, az a kérdés, hogy mire kell... Mondjuk az X2 250 is elég jó kis proci AMD téren..
-
kulerr
őstag
Napot!
gyereknek kell összeraknom egy gépet....lehet kipróbálok egy 530-as i3-at
-
shteer
titán
szép napot!
-
krammerka
őstag
Jó estét!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lipi67 #32003 üzenetére
ooo hát vannak furcsább dolgok is.
tesom most meséli...büntetgetik a feketéket...de milyen indokkal beszarás.
biciklizik este...minden megvan a biciklin...tényleg...minden. de csak azért mert már párszor megbüntették...
és mit találtak ki?
névtábla! hol a névtábla?! 6000ft!
-
Gyuri27
félisten
Napot.
-
lipi67
nagyúr
Rosszakkal voltam rossz, s a Martens "dógozóban" vót..
Már jó vagyok.
Azé'.. "pillangó kés KERÜLT FELTALÁLÁSRA ----- nem semmi duma. Lőrincze Lajos forog a sírjában..(pillangó kés -
- pillangókés-
)
s még mondja vki, h nincs eszük a rendőrökbnek! Este 10kor fáradtam, megtörve, belém botlanak, még munkájuk is akad velem, de..közben hipp-hopp..feltalálják a pillangókést (sztem ez is 1 szó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest