- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
itt már esik 2 napja...remek idő van...
-
Gorneck
legenda
válasz
dízelracer #22095 üzenetére
Itt szintén szakad már egy ideje...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dízelracer #22095 üzenetére
Nah.. :\
Mondjuk mondták az időjósok, hogy jön az eső...
-
dízelracer
őstag
Jó reggelt. Arra keltem, hogy dörög az ég és szakad az eső mint állat... ez is szép nap lesz.
-
darál0w
Jómunkásember
estít
-
Gyuri27
félisten
válasz
bolcsodal #22080 üzenetére
Az nem tünik rossznak. A kép is jó. Viszont ahogy a hangot is bedugom (mert ugye 3 rca anya van rajta) valami gerjed és a tv búg.
Amúgy én is arra jutottam, hogy a 4 pines svideót ugyan bele lehet dugni a 7 pinesbe, de valami nem kerek.
Most az a kérdés, hogy a másik 2 rca a hang akar e lenni. Mert ha igen az svideó kimenetre, hogy kerül a hang? -
Gorneck
legenda
Szép napot mindenkinek.
-
shteer
titán
reggelt!
-
Gyuri27
félisten
válasz
shteer #22072 üzenetére
Elég ha az arcodra mehet.
Lcd van a nappaliban. Viszont elég körülményes olykor-olykor a tvt becipelni, vagy a vasat ki.
A kérdést tovább görgetve. Egy dvi-rca kábellel milyen lenne vajon a kép?
Mert az svideo-scart az siralmas. Ráadásul ha az svideóba bedugom a kábelt a monitor is picit vibrál (ez jelenik meg a tv képernyőjén, csak sokkal zavaróbb). -
Gyuri27
félisten
válasz
dízelracer #22067 üzenetére
Sikerült képet kreálni (kicseréltem egy másikra, ami pont ugyan olyan). Viszont a kép az ritka tré. Ezzel még nem tudom mit kéne b.szni.
Most kérdés, hogy az 1000-s tv miatt van (gyanitom) vagy más miatt?
Mennyivel egyszerübb lenne az élet ha rámszakadna a nemzeti bank és bentre is lcd-t vennék.Optimus: kapd be. De ne fogazz mert a szemfék aktiv.
-
dízelracer
őstag
válasz
Gyuri27 #22066 üzenetére
Nem Gyuri bácsi, nem a kábel a rossz. A géped a rossz > amd...
Viccet félretéve nem tudom mi lehet. Az ilyen tv-t összekötöm a géppel dologgal én mindig csak szívtam, nálam a felbontással voltak gondok aztán csak sikerült belőni. De a kép minőség nagyon fosch volt. Meguntam az egészet és vettem egy rendes monitort. -
Gyuri27
félisten
[link] hátha valakinek van valami ötlete.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dízelracer #22061 üzenetére
Jah.. De azé nem így kéne optikailag tuningolni, nem?
-
Gyuri27
félisten
válasz
dízelracer #22061 üzenetére
Gondolom a gazdája veled lehet egy szellemi szinvonalon. [link]
Napot
-
lipi67
nagyúr
Itt a Biostar Tpwer, meg a "degradálódott" proci. Kaptam eredményt fénykorából..1,088-on ment 3,5GHz-et. A srácnak aki megvette..1,4V-on se.. Én most 1,096-on vagyok 3,6GHz felett, de még azt se tudom, mit csinálok..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Lipi, Te vagy ilyen pasztamániás..
[link]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Gorneck #22043 üzenetére
Ezaz, hogy Ők sem tudják....
Csak én ebbe meg azt utálom, hogy tényleg, egy frissen végzett ember, hogy a herébe szerezzen gyakorlatot? Legyen szó diplomásról vagy akár szakmunkásról. Mert ugye amit a suli elvár, az lókaki, referenciához nem nagyon elég....
És persze, olyan elvárásokat állítanak néha, hogy annak alig ha lehet megfelelni, főként pályakezdőként, de ha meg fel tudnál mutatni olyanokat, amit elvárnak, akkor meg azé utasítanak el, mert túlkoros vagy már, és fiatalabb munkaerő kéne.....
-
Gorneck
legenda
válasz
hackeeeee #22038 üzenetére
Semmi, csak egy ismerős elmegy egy kis céghez vmi adminos munkára...oszt kérdeztem milyen papírokat/extrákat kértek...mire ő aszonta, hogy normális cég csak tudást nézi. Nemtom, de normális cég még azt is megnézi Gizike milyen képesítéssel végez admin melókat...mert jön az állambácsi és megbassza szárazon...szal nem vesznek fel minden jöttmentet, mert fel tudja venni a a telefont mikor az állással kapcsolatban vannak elvárásai...ha a cégnek nincs az olyan is szvsz vagy a pozíció olyan, hogy egész nap nyomkodni kell 3 gombot oszt szeva...
Ugyanez a tag jött egy hasonlattal, hogy egy 4x éves friss diplomás muki nem tudta mijjjaz a monitorkábel...nemtom...de ennek mi köze a diplomához? Kicsit felbaszott... -
lipi67
nagyúr
Szép iccakát!
Kulerr:: Shalom!
Mi a kukimnak akkora dög? Én azon agyalok, a TV-t is eliszom
-na..várom a Biostart. Megy egy q9550-es teszt és utána elégetem az 1200-as cerkát, ha kész.. akkor megy a 7400-es. Látod? Nekem tök elég bármi és ez az 1ik ok a az i7 ellen.
Persze brutal, jó lenne biztos, de..annyi pénz a földön nincs, hogy procikat cserélgessek benne. Összerakni 1et és kész. Kiteszteled és unalom. Ezért is jöttem vissza P45-re.Tesztelek majd szarásig, feltéve ha ..lesz időm .
-
Gorneck
legenda
Ma azt hittem felrobbanok...állítólag egy értelmes cég csak tudást kér attól akit alkalmazni akar...most vagy én voltam rossz helyen felvételizni vagy nemtom...de kb ez első kérdés ez volt: szakirányú végzettsége van e? második: hány éves munkatapasztalattal rendelkezik és milyen területeken? harmadik: hány nyelven és milyen szinten beszél? Aztán ha az ember ügyes akkor ott mradhat egy kis idegennyelv társalgáson...ha nem akkor mehet amerre lát...
-
kulerr
őstag
válasz
Gyuri27 #22023 üzenetére
Nem rossz házikó...csak félek nem fog elférni mert rohadt hosszú. Jaja a tartóról már gondolkodtam. Valamelyik gyártó nyomat is ilyet . Még meg kell néznem melyik volt....asszem az HOC-n láttam.
-
Gyuri27
félisten
válasz
kulerr #22022 üzenetére
De nem zsidóztam!!! Azé viselkedjé.
Ha rám halgatsz (és a vétel nem negyed áron történik) várd meg a 6xxx-t. Nagyon átrendezheti a piacot.Meg vegyél már egy rendes házat baszod. Aztán keress valamit amivel az a dögöt alá pócolhatod. Mert szerintem simán leszakitja a pcie slotot akkora benga.
-
Gorneck
legenda
válasz
Gyuri27 #22010 üzenetére
Háááát aki ismer az tudja, hogy 7 éve leszoktam az ilyesmiről...
Inkább úgy mondanám, hogy mini PHs tali volt nálam szombaton, vasárnap meg egy kis pihizés után dolgoztam.
hackeeeee: Nemtom mikor fogom tudni megnézni neked...remélem még hétköznap. Ha lesz is max 512es.
A nap kérdése: [link]! Bakkke...azé olvasni csak tudni kéne nem?
-
darál0w
Jómunkásember
kellemes napot.
-
Gorneck
legenda
Szép napot mindenkinek.
-
lipi67
nagyúr
válasz
dízelracer #22002 üzenetére
Én is, feltéve ha a záróizma nem olyan feszes mint a többi..
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
dízelracer #22002 üzenetére
egyben van...egyben beverném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest