- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsigeri
senior tag
Jó reggelt
-
lipi67
nagyúr
válasz
shteer #12094 üzenetére
Hulla vok. Péntek de. elindultunk Szombathelyre. Pestről nem optimális helyen jöttünk ki, majd Esztergomnál kvra félretájékoztattak. Győrnél is elakadtunk, stb..Utána ugyan jó volt, de vasárnap ebéd után indultunk is vissza, szar, esős időben. Pesten iszonyat, már ott tartottam, hogy kiszállok a kocsiból, beülök az Akadémiába vagy az Ali babába, s ha a többiek átérnek a keletiből 1-2 megálló vonattal s majd felvesznek..
-
Gorneck
legenda
Szép napot.
-
-
shteer
titán
jóreggelt!
-
Gorneck
legenda
Nem tud szerezni vki Gemin2 S hűtőt? [link]
Tegnap beszéltem haverommal és egyszerűen nem tud hozni normális hűtőt a gépembe.
ui: Szép napot. Innét melóból mindenkinek.
-
Gyuri27
félisten
Amd-s jó reggelt.
-
Gorneck
legenda
-
kicsigeri
senior tag
-
Gyuri27
félisten
Amd-s szép napot.
-
Gorneck
legenda
Szép napot.
Lassan szerelés...
Majd linkelem a képeket.
-
tildy
nagyúr
válasz
bolcsodal #12041 üzenetére
tettünk rá nagyívből, felraktuka vinyóra az xp-t , csont nélkül szalad. Szal nem volt se overclock, se más.
Egyszerűen valószínűleg az nforce2 nem nagyon támogatott win7 alatt, vagy a satáját nem szereti. Különben már telepítéskor is fagyott volna, és nem csak használatkor 3 percenként.
Vagy az van amit te is mondasz... -
bolcsodal
addikt
Nálam a RAM okozott instabilitást overclock alatt. Ha Standard performance level-re állítottam ment rendesen.
Lazítsatok a RAM időzítéseken esetleg. Ott mik vannak beállítva?
Ne felejtsd el, hogy a Win7 a teljes memóriát cahce-eli. Ha RAM instabilitás van (akár a két modul nem szereti egymást) már fagy...
Esetleg a szolgáltatások között kapcsold ki a "superfetch" nevűt (ez felelős a RAM bezabálásáért). Gyakorlatilag a gyakran használt programokat önkényesen betölti a RAM-ba, hogy gyorsan tudjanak indulni....
-
kicsigeri
senior tag
válasz
fekeandras #12035 üzenetére
Elég oda csak az a proci is, még fasza kis tüskéi is vannak, hogy el ne csússzon
-
Gorneck
legenda
Megérkeztek a GT330as NV karik hozzánk...
-
shteer
titán
-
Gyuri27
félisten
válasz
Gorneck #12024 üzenetére
Amd-s szép napot.
Optimus: mert miért kell ilyen bonyolult nevet választani.
Mai kaland. Csörög a telefonom (ismeretlen szám)
- (én) igen tessék
- (lidérc) szia van amd x3......
-szia Szegedi Gyuri vagyok
-kellenne....
-ne haragudj, de ismeretlen számról hívsz, be sem mutatkozol. Hogy van ez?
-Zsolti vagyok, írtam már neked
-bocs, de így nem tudom ki vagy, meg bemutatkozni akkor is illik
-akkor kapdb be a f.szom (bip-bip-bip)Szóval itt tart ez az ország.
-
Gorneck
legenda
Szép napot mindenkinek.
Kb 35 fok van a laborunkba...lassan olyan érzésem van, hogy nem kellett volna bejönnöm...
-
kicsigeri
senior tag
Jó reggelt
-
lipi67
nagyúr
Mi a picsa! Amit iccaka beszéltünk? Lehúztad, feltetted?
-gyorsan írj , megyek Szhelyre..-Menj be biosba. Adj kis feszt a procinak -ramnak. Lehet haldoklik a lap, nagy a vdroop(is).
Ha folyamatosan újraindulgat..Ha néha-néha..az gáz. Mondanám, hogy Intelt kell venni, de valami számomra ismeretlen erő mindíg az AMD-hez húz téged. Olcsó húsnak..Ha feltelepül és ideig-óráig működik is, nem sata driver..ne a hdd-nél keresd az okokat. Alaplap lesz vagy..másfél giga ram. Lehet szar és amiatt dob el! (nem kevés..szar!!!) boot cd és memtest..Nincs mese, végig kell zongorázni...(lapozózófile-t is megszüntetheted. ha jobb lesz tőle, akkor ram,s a mésfél giga valójában jó lesz 0,8-1gigának..)
Hirtelen ennyi, most indulok..Vigyázz magadra,s esernyőt vigyél 10-et!
-
tildy
nagyúr
segítsetek!
Még akkor is ha amd-s masina.
Otthoni gépbe új vinyó került, a régi 160as pata-s helyett 320as sata. A gép asus a7n8x deluxe wifi, 2600+ sempronnal, 1.5 giga rammal, ati 9200es kártyával.
Gondoltuk feldobjuk rá a win7-t, a telepítés csont nélkül felment, minden oké volt.
De itt jöttek a gondok: tök random mód újraindulgat a gép. XPnél ilyet nem csinált...a az
Kezelőben semmi nem látszik, csak ennyi: kritikus hiba a gép nem megfelelően lett leállítva....
Ötlet?
lehet megy rá vissza az xp. -
shteer
titán
van vkinek DIGI-s ismerőse? sietős lenne a netbekötés
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #12005 üzenetére
Persze, kopaszokbaqn még nem csalódtam soha. Ha itthobn van,s hajnal 3kor hívom, hogy kassán szeretnék sörözni, 1 órán belül itt van..Pedig..Mikor 15 volt, vittem magammal minden koncertre csak..út közben vagy elhagytam, vagy bepiáltunk a többieekkel és észre se vettük, hogy Őt meg be se engedték. 1x szegényt Győrbe hagytam, Miskolcon vettem észre assze, de értementünk.
(#12006) shteer:
-
Gyuri27
félisten
Amd-s szép napot.
Geri: ha annyi nő mondja ugyanazt akkor gyanakodj, hogy benned van a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest