- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- OLED monitor topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
fritzoliver #9 üzenetére
Értem a logikádat, de itt egy kicsit többről van szó.. Alacsonyabb feszültségen kisebb a felesleges hődisszipáció. És ezen spórol..
Ne csak a hasznos teljesítményt nézd, hanem azt a felesleges energiát is amit csak a levegő melegítésére használ el a memóriamodul!! Abból meg így lehet spórolni és máris kevesebbet eszik, mint a 1,5V-os ugyanilyen modul ugyanakkora terhelésen!! -
Laca 012
őstag
Na azt hiszem akkor meg is lesem ezt az új BIOS-t, aztán feltolom rá..
Igazából nekem nem volt vele problémám már a mostani BIOS-szal sem..
Nem tudom, Te pl. melyik kimeneten használod, mert én csak a HDMI-t, így lehet az is számít.. (A képszéteséses dologra gondolok)Nálam a szürke színű Kingston KHX1600C9D3X2K2/8GX 2x4GB-os normál feszültségű HiperX kit-tel megy, és az Aldi-s fogyasztásmérőm 40W körül mutat sima böngészés közben.
Pedig egy Green 80W-os PicoPSU-ról hajtom.(Bár ez(ek) az én Aldi-s fogyasztásmérő(im) minden konfigurációnál többet mutat(nak) mint mások más fogyasztásmérői ugyanolyan konfigokkal...)
1db 2,5"-os WD5000BEKT van még ráakasztva, egér+bill., aztán ennyi..
Ellenben az i3-2125 nél mintha nem menne a speedstep.. Nem is tudom, hogy hol-mivel lehetne lecsekkolni.. -
Laca 012
őstag
Upsz.... Akkor ezek szerint nem csak nekem jött elő ilyen dolog..
Ráadásul másik fajta, de szintén intel lapnál.. Az enyém DN2800MT atomos lap, de az sem százas.. (május 8.-a óta gariba, de semmi hír róla)Holnap akartam én is egy ilyen DH77DF lapot venni a céghez (most rendeltem volna iponból), de azt hiszem kicsit várok..
Még jó, hogy rátaláltam erre a fórumra (még időben).. Kétszer csak nem szeretnék beszívni ilyen gyors egymásutánban..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest