- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
fritzoliver #9 üzenetére
Értem a logikádat, de itt egy kicsit többről van szó.. Alacsonyabb feszültségen kisebb a felesleges hődisszipáció. És ezen spórol..
Ne csak a hasznos teljesítményt nézd, hanem azt a felesleges energiát is amit csak a levegő melegítésére használ el a memóriamodul!! Abból meg így lehet spórolni és máris kevesebbet eszik, mint a 1,5V-os ugyanilyen modul ugyanakkora terhelésen!! -
Laca 012
őstag
Na azt hiszem akkor meg is lesem ezt az új BIOS-t, aztán feltolom rá..
Igazából nekem nem volt vele problémám már a mostani BIOS-szal sem..
Nem tudom, Te pl. melyik kimeneten használod, mert én csak a HDMI-t, így lehet az is számít.. (A képszéteséses dologra gondolok)Nálam a szürke színű Kingston KHX1600C9D3X2K2/8GX 2x4GB-os normál feszültségű HiperX kit-tel megy, és az Aldi-s fogyasztásmérőm 40W körül mutat sima böngészés közben.
Pedig egy Green 80W-os PicoPSU-ról hajtom.(Bár ez(ek) az én Aldi-s fogyasztásmérő(im) minden konfigurációnál többet mutat(nak) mint mások más fogyasztásmérői ugyanolyan konfigokkal...)
1db 2,5"-os WD5000BEKT van még ráakasztva, egér+bill., aztán ennyi..
Ellenben az i3-2125 nél mintha nem menne a speedstep.. Nem is tudom, hogy hol-mivel lehetne lecsekkolni.. -
Laca 012
őstag
Upsz.... Akkor ezek szerint nem csak nekem jött elő ilyen dolog..
Ráadásul másik fajta, de szintén intel lapnál.. Az enyém DN2800MT atomos lap, de az sem százas.. (május 8.-a óta gariba, de semmi hír róla)Holnap akartam én is egy ilyen DH77DF lapot venni a céghez (most rendeltem volna iponból), de azt hiszem kicsit várok..
Még jó, hogy rátaláltam erre a fórumra (még időben).. Kétszer csak nem szeretnék beszívni ilyen gyors egymásutánban..
Új hozzászólás Aktív témák
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest