Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fritzoliver
csendes tag
Biztos lehetsz benne, hogy 1 tonna felemeléséhez bármely feszültségen ugyanannyi kilowatt energiára van szükség, ezért nem is értem a logikát, hogy teljesítményben akarod látni, a feszültségcsökkentés eredményét. Én is gyakran követek el hasonló fatális tévedéseket, ezért próbálok figyelni a részletekre.
Debian optimalizálói sem képesek csökkenteni a fogyasztást, adott feladathoz adott teljesítmény szükséges. Vagy lelassíthatod a gépedet, és kétszer annyi idő alatt végzi el a feladatot dupla költségen. A processzor optimalizálás arra van, hogy hosszabb legyen a CPU élettartama, de cserébe más erőforrásokat fog használni a gép.
Ezek beállítás-fájlokat hoznak létre, amik ráfekszenek a BIOS-ra. Ha ezek nem a megfelelő sorrenden vannak leállítva - ha egyáltalán - akkor a BIOS-on maradhatnak, és hasonló gondot okoznak a BIOS beállításokban, mint az XP System32-ben található "oembios.bin" és társai.
A BIOS beállításokban nem látod a változásokat, de akár úgy tűnhet, hogy hardver hibád van, pedig csak a bios beállítás van összekócolva.
A megoldáshoz sok sikert kívánok
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest