Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fritzoliver

csendes tag

válasz Ptk #2 üzenetére

Biztos lehetsz benne, hogy 1 tonna felemeléséhez bármely feszültségen ugyanannyi kilowatt energiára van szükség, ezért nem is értem a logikát, hogy teljesítményben akarod látni, a feszültségcsökkentés eredményét. Én is gyakran követek el hasonló fatális tévedéseket, ezért próbálok figyelni a részletekre.

Debian optimalizálói sem képesek csökkenteni a fogyasztást, adott feladathoz adott teljesítmény szükséges. Vagy lelassíthatod a gépedet, és kétszer annyi idő alatt végzi el a feladatot dupla költségen. A processzor optimalizálás arra van, hogy hosszabb legyen a CPU élettartama, de cserébe más erőforrásokat fog használni a gép.

Ezek beállítás-fájlokat hoznak létre, amik ráfekszenek a BIOS-ra. Ha ezek nem a megfelelő sorrenden vannak leállítva - ha egyáltalán - akkor a BIOS-on maradhatnak, és hasonló gondot okoznak a BIOS beállításokban, mint az XP System32-ben található "oembios.bin" és társai.

A BIOS beállításokban nem látod a változásokat, de akár úgy tűnhet, hogy hardver hibád van, pedig csak a bios beállítás van összekócolva.

A megoldáshoz sok sikert kívánok :C :C :C :C

Új hozzászólás Aktív témák