- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Socket AM4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptk
csendes tag
Nalad a "nagy" fogyasztasrol a procid tehet! Nem "T" jelzesut vettel, es azert mersz ennyit.
PicoPSU-n nagyon gondolkodtam en is, de rajottem, hogy jobban jarok egy "standard" 80+ vagy 85+ -os tappal. Erdetileg napelemekkel akartam megoldani a taplalasat, de ahhoz a dragabbik Pico kellett volna. Oszottam, szoroztam es rajottem, hogy nagyon nem eri meg ennyi penzt beleszorni, igy maradtam a hagyomanyos megoldasnal.
Memoria modulnal pedig 1-2W takarekossagrol beszelhetunk, de ott is csak akkor ha terheles alatt all a gep. Ez mar inkabb szorszalhasogatas, de ha lud akkor legyen kover, osszegben nem volt akkora kulonbseg, hogy ne erje meg megvenni a LoVo-sat.
Vannak fent ilyen tesztek a neten, google ad ra par talalatot.
En DVI-rol hajtottam a monitort.
Most mar azt mondom, hogy nagyon nem bantam meg, hogy ezt a konfigot raktam ossze! NAS-nak es tuzalnak az egyik legjobb ebben a kategoriaban. Persze leteznek kisebb alaplapok amik kevesebbet fogyasztanak (Nano vagy pico-iTX), de azokba en nem akartam belevagni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Társasjáték topic
- Reklámblokkolók topikja
- Gumi és felni topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Tasker
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest