Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptk
csendes tag
válasz
fritzoliver
üzenetére
Fritzoliver!
Nem egészen értem ezt az érvelést, de abban bitztos vagyok, hogy igazad van akkor ha folyamatos a terhelés. Viszont nálam ez nem mondható el, tehat a Te megközelítésed így nem mérvadó.

"Debian optimalizálói".
Van ilyen??? Légyszi mutass ilyet!"A processzor optimalizálás arra van, hogy hosszabb legyen a CPU élettartama"
Szerintem eddig se volt gond a procikkal, nem értem miért kellene ezt a logikát követni. Persze van benne igazság, de nem ezért optimalizálnak.A BIOS -os dologban egyetértek veled, valami összekuszálodhatott. Egyébként nem rég jött ki az új BIOS frissítés, melyben javítottak a problémáimat.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560P - i5-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest