- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Milyen házat vegyek?
- Őszi hardvermustra
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
fritzoliver #9 üzenetére
Értem a logikádat, de itt egy kicsit többről van szó.. Alacsonyabb feszültségen kisebb a felesleges hődisszipáció. És ezen spórol..
Ne csak a hasznos teljesítményt nézd, hanem azt a felesleges energiát is amit csak a levegő melegítésére használ el a memóriamodul!! Abból meg így lehet spórolni és máris kevesebbet eszik, mint a 1,5V-os ugyanilyen modul ugyanakkora terhelésen!! -
Ptk
csendes tag
válasz
fritzoliver #9 üzenetére
Fritzoliver!
Nem egészen értem ezt az érvelést, de abban bitztos vagyok, hogy igazad van akkor ha folyamatos a terhelés. Viszont nálam ez nem mondható el, tehat a Te megközelítésed így nem mérvadó.
"Debian optimalizálói".
Van ilyen??? Légyszi mutass ilyet!"A processzor optimalizálás arra van, hogy hosszabb legyen a CPU élettartama"
Szerintem eddig se volt gond a procikkal, nem értem miért kellene ezt a logikát követni. Persze van benne igazság, de nem ezért optimalizálnak.A BIOS -os dologban egyetértek veled, valami összekuszálodhatott. Egyébként nem rég jött ki az új BIOS frissítés, melyben javítottak a problémáimat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Little Nightmares III teszt
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő