Új hozzászólás Aktív témák
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
MasterDeeJay #6901 üzenetére
Értsd: nagyon durván sokkal rosszabb mint eddig bármi más normál gyártó által kiadott alaplap VRM-je.
Én inkább nem ajánlanám. És stabil sem volt a lap nálam. Szóval simán lehet hibás darab.
Kókányolás ferde szem módra. Nem éri meg kísérletezni.
"Nem attól lesz minőségi hogy hűvösen megy."
Nem ezt mondom, de ettől még nem lesz jobb, hogy sárgán izzanak üresjáratban is az alaplapon a tekercsek.
Egy normális laplapot mutass ahol ilyen előfordul. Azoknál ujjrátétellel is hidegek IDLE-ben a tekercsek.
Jginyuenél nem számított hogy 2697v3 vagy 2620v3 volt benne.. ugyúgy izzott.
Persze előfordul hogy pont a 200.000dbból nekem jutott 1 ilyen hulladék, de ezzel nem győztek meg hogy ha megint veszek, akkor nem lesz ilyen.
Ezért mondom, hogy ilyen tapasztalatokból jön az, hogy inkább vesznek az emberek i5-7500at mondjuk MSI B150 lappal, szinte soha nem fordulhat ekkora hiba elő velük.
Amennyiért veszel Aliról egy normális márkás X99 lapot, annyiért elgondolkodhatsz egy új gép alaplapjában is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 9 9900X 2,5 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest