Új hozzászólás Aktív témák
-
hash99
senior tag
Amúgy a feszre reagálva a corsair lpx 1.2v -os xmp-t lőtt be 2666 -hoz amivel ment egy darabig aztán kifagyott a gép előszőr azt hittem hogy a procit húztam túl vagy kevés fesszel de alapon is fagyott amíg nem reseteltem a cmos-t.
Ezek után már ha beállítottam az xmp-t újra el se indult a gép csak ha megint reseteltem a cmos-t és hagytam alapon menni. A dominator ramoknak volt egy 2-es profilja ami a 2800-as beállítás 1.35v -al ez ölte le. Beállítottam és többet nem indult...hiába a cmos reset vagy bármi aztán pár indítás után átállt 00-s code-ra.
-
hash99
senior tag
Igen az xmp ölte le. Eleinte ment xmp-vel is aztán elkezdett lehalni ezért visszatettem alapra úgy nem volt gond csak közben memóriát cseréltem és bepróbáltam újra az xmp-t és úgy fest ezzel megadta magát
@subaruwrc sajnos már volt szerencsém az ipon garanciális ügyintézéséhez...
Anno beadtam hozzájuk egy hibás z77 -es lapot. Egy hónap után kezdtem el irogatni hogy mégis mi van. 2 és fél hónap levelezgetés és kurvaanyázás után végül visszaadták hogy szerintük nincs is baja... végül eladtam hibásként. De elég ha megnézed a saját gariztatós fórumukat másfél - 2 hónapig vár mindenki a cuccára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Revolut
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest