Új hozzászólás Aktív témák
-
hash99
senior tag
Amúgy a feszre reagálva a corsair lpx 1.2v -os xmp-t lőtt be 2666 -hoz amivel ment egy darabig aztán kifagyott a gép előszőr azt hittem hogy a procit húztam túl vagy kevés fesszel de alapon is fagyott amíg nem reseteltem a cmos-t.
Ezek után már ha beállítottam az xmp-t újra el se indult a gép csak ha megint reseteltem a cmos-t és hagytam alapon menni. A dominator ramoknak volt egy 2-es profilja ami a 2800-as beállítás 1.35v -al ez ölte le. Beállítottam és többet nem indult...hiába a cmos reset vagy bármi aztán pár indítás után átállt 00-s code-ra.
-
hash99
senior tag
Igen az xmp ölte le. Eleinte ment xmp-vel is aztán elkezdett lehalni ezért visszatettem alapra úgy nem volt gond csak közben memóriát cseréltem és bepróbáltam újra az xmp-t és úgy fest ezzel megadta magát
@subaruwrc sajnos már volt szerencsém az ipon garanciális ügyintézéséhez...
Anno beadtam hozzájuk egy hibás z77 -es lapot. Egy hónap után kezdtem el irogatni hogy mégis mi van. 2 és fél hónap levelezgetés és kurvaanyázás után végül visszaadták hogy szerintük nincs is baja... végül eladtam hibásként. De elég ha megnézed a saját gariztatós fórumukat másfél - 2 hónapig vár mindenki a cuccára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest