Új hozzászólás Aktív témák
- 

#Morcosmedve veterán válasz  brumi1024

üzenetére brumi1024

üzenetéreNm! Igen, maradt, jó a lap, tetszik!  Még nem tuningoltam, nem tudom ez a 125-ös strap mennyire jó, nem szoktam elállítgatni. Másik, hogy én C-stateket kioffolom, meg az EIST-et is. Megnéztem 3,6 on és 4,2 ezren is ugyan úgy hajtja ki a VGA-t, szóval nem látom egyelőre értelmét magasabbra vinni, majd az Uncore-al szórakozok ma. Aztán lehet, hogy a végén 4,5/4,2-re belövöm  Strap-ot néztem, hogy rendesen elállítgatja a memória szorzót is, meg ebben a bios-ban nem egészen értem, hogy melyik CPU fesz mit takar, az uncore-on kívül...ennyiből az asus letisztultabb. Strap-ot néztem, hogy rendesen elállítgatja a memória szorzót is, meg ebben a bios-ban nem egészen értem, hogy melyik CPU fesz mit takar, az uncore-on kívül...ennyiből az asus letisztultabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Autós kamerák
- Hollow Knight és Silksong
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Fujifilm X
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Strap-ot néztem, hogy rendesen elállítgatja a memória szorzót is, meg ebben a bios-ban nem egészen értem, hogy melyik CPU fesz mit takar, az uncore-on kívül...ennyiből az asus letisztultabb.
 Strap-ot néztem, hogy rendesen elállítgatja a memória szorzót is, meg ebben a bios-ban nem egészen értem, hogy melyik CPU fesz mit takar, az uncore-on kívül...ennyiből az asus letisztultabb.