- Milyen videókártyát?
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Oszinten megmondva meg nem probaltam, mit megy alapfeszen. En most 4.5GHz@1.25v-n hasznalom, ami meg leggel is boven hutheto, es feszultseg teren is biztonsagos szint. Az osszes energiatakarekossagi feature aktiv, ami elesen szembe megy az OC alapszabalyaival. Igy vesztettem ugyan stabilitast, amit +0.025v-al tudtam kompenzalni, de takarekosabb lett a gep.
Ellenben kulfoldi forumokbol kiindulva(mivel itthon eleg szuk ez a kor...) kikovetkeztetheto, hogy jobban birja a magasabb feszt, mint a Haswell. 24/7-re 1.35v-al siman megkinaljak, tesztekre pedig eleg sokan siman 1.45v+-t is adnak neki, mindenfele negativ kovetkezmeny nelkul. Van egy 4.7GHz-s setupom is, 1.36v-al, de feleslegesnek erzem, nem is eroltetem. De ugy nez ki, hogy nem kell annyira felteni,.
Egyebkent maga az alapfesz rendkivul alacsony, 0.990v koruli mindegyiknel, szoval sokat ne varj tole feszemeles nelkul.
Chipje valogatja az OC-t itt is, de kozel nem akkora a szoras, mint a 4 magosok eseten. Valszeg a joval kevesebb user miatt.... De itt is ki lehet fogni nagyon hurka darabot, meg lattam mar(igaz 5960X volt..) golden chipet is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Drón topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest