Hirdetés
- Fujifilm X
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Tisztázta a Valve a Steam Machine HDMI-paráját
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Annyit megjegyeznék (gondolom elírás) hogy az I5-6900K-ra felemeltem a szemöldököm, lévén már a 6700 is I7-es. (6600-ig I5 asszem, bár inkább 6400, 6500-asokkal találkoztam) Amit te linkeltél, az már ráadásul X series, vagyis manapság az I9-nek felelne meg, de ez nem is csoda, 6th genben 8 mag 16 szál az bőven HEDT I9 kategória (I7-es 4 mag 8 szál). Ezel a CPU-k szerintem egyfajta techdemo-k lehetettek, hogy az adott architechtúrából ezt is ki lehet hozni, csináltak 1-2 méreg drága réteg modellt, de földi halandó általában ezekkel nem találkozott. (még gamer vérpistike sem vett 8 mag 16 szálat 2016 közepén procinak)
Az alul maradó adatokra meg azt mondom, hogy mindaddig amíg ezek nem egy vérremenő AMD VS Intel hitvita kellékei, addig ennek inkább örüljünk

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Jövedelem
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos autók - motorok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Fujifilm X
- One mobilszolgáltatások
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 13 mini 128 GB fekete Midnight
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest