- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- DUNE médialejátszók topicja
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Annyit megjegyeznék (gondolom elírás) hogy az I5-6900K-ra felemeltem a szemöldököm, lévén már a 6700 is I7-es. (6600-ig I5 asszem, bár inkább 6400, 6500-asokkal találkoztam) Amit te linkeltél, az már ráadásul X series, vagyis manapság az I9-nek felelne meg, de ez nem is csoda, 6th genben 8 mag 16 szál az bőven HEDT I9 kategória (I7-es 4 mag 8 szál). Ezel a CPU-k szerintem egyfajta techdemo-k lehetettek, hogy az adott architechtúrából ezt is ki lehet hozni, csináltak 1-2 méreg drága réteg modellt, de földi halandó általában ezekkel nem találkozott. (még gamer vérpistike sem vett 8 mag 16 szálat 2016 közepén procinak)
Az alul maradó adatokra meg azt mondom, hogy mindaddig amíg ezek nem egy vérremenő AMD VS Intel hitvita kellékei, addig ennek inkább örüljünk
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Parfüm topik
- Diablo IV
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest