Hirdetés
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
BlackSoft #289 üzenetére
Miért beszélsz magadról első szám harmadik személyben?
Biztos vagyok benne, hogy nálad (még mindig) az alaplap a ludas. Ha elhozod a CPU-dat, megnézem szívesen, hogy nálam mennyit megy.#288: Nem tudom, hogy mennyire éri meg ezzel foglalkozni. Tény, hogy kb. hat évvel ezelőtt én is vettem válogatott darabokat, de egy nettó 280k-s darabot nem fog tudni válogatni. Nyilván nem arra a személyre gondolok, akinek van egy zsáknyi ES példánya. Én annó pontosan emiatt csináltam a "fórumomon" azt a CPU tuning listát. Ma már annyira nem vevőek az emberek erre. Mármint arra, hogy ilyen listák elkészítésében segítsenek. Persze a 3DMark az megy, aminek meg valódi értelme nincs is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sweet.tv - internetes TV
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple MacBook
- Elektromos cigaretta 🔞
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- CNC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest