Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Notebook hibák
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Igen. Csak ő leszarja, mert nála jobban megy, azt mondta van, hogy ki-be kapcsol, meg nem indul elsőre, de akkor ki kapcsolja, aztán be, és úgy is feláll akkor a rendszer, onnantól meg nem érdekli, mert megy, és stabil...
De mivel más procink is van, ezért sok beállítás mellett az egyik másképp viselkedhet kicsit, mint a másik. Látod, nálam sokkal rosszabb a helyzet, pedig agyonfeszelve (vcore-tól kezdve a VTT-ken, és VCCIO át, a VRM-ig minden) van 4Ghz-em, 3000mhz-es Cache-el, aztán stabilabb két kavics egymáson ettől a szartól, míg nála 4,5Ghz-et megy alacsonyabb feszekkel, mint nekem, ráadásul kb csak a Vcore-t vette fel, többi AUTO-n van, és a cache is 4000-ren megy neki.
Amúgy kipróbáltam már minden lehetőséget. XMP-t ha beállítasz (nála ugye így van, és megy) akkor úgy le fog fagyni az első komolyabb műveletnél, ahogy annak rendje van, és 105 fokra ugrik az FPU teszt alatt a proci 1sec alatt. Ha manuálisan BCLK-t húzol, akkor megy, de 10-ből 8x kap agyfaszt, és soha többet nem indul, csak LN2 módban lehet elindítani, hogy ne fagyjon BIOS előtt. Full manuálba működik csak, de így is vagy alapon minden, vagy ha tényleg az utolsó szarságot is felhúzod valamennyire. Olyanokat piszkáltam, amihez életemben nem nyúltam más lapnál, mert mindig jó volt, amit ő beállított a többi beállítás alapján...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Filmvilág
- Notebook hibák
- Dell notebook topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi