Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Ez a R5E tényleg a legszarabb lap a világon
Majd 2 hete megy rendesen, dolgozok vele napi 6-8 órát, erre majd arra jövök haza, hogy 29 perce megy a gép. Már akkor mondtam magamba, hogy nem baszná meg az asus... Azóta volt egy fagyásom, a kurva alaplap 175x újraindul, bios check átmegy, kikapcs, aztán be se indul, nem jut el a bios-ig, szarakszik az egész fél órát, 2 hét normális működés után
Menet közben kihúztam a 24pint-t a gecibe, visszacsaptattam neki, mondom akkor égjél le a kurva anyádba, legalább nyugodtan alszol ma. Azóta megint megy, és még nem fagyott, és semmi gond
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest