- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
válasz
adamssss #578 üzenetére
Azért nem érted, mert nem vetted a fáradtságot, hogy tájékozódj. Továbbá egy fórum azért van, hogy eszmét cseréljünk.
Tessék még egy kis információ:
E8400 - X38-at szeretném leváltani, ami öt éves (kb) Ami a hőbörgést illeti: Az az összeállítás került annyiba (proc; hűtő; alapl; vga; mem; winc; mint most egy processzor plusz a deszka. Nehogy azt merd mondani, hogy ennyit fejlődött a technika, vagy inflálódott a forint!Én meg azokat az embereket nem értem akik azt mondják, hogy: "Hát igen. Ennyibe kerül". Egy frászt! Ennyit BÍRNAK elkérni érte! A sok hülye és néhány szerencsétlen meg kifizeti.
"nem kell megvenni"? Hanem melyiket KELL? A kétszer ennyi áramot fogyasztó két éves technikát, aminek még mindig ugyanannyi az ára mint két évvel ezelőtt? Vagy...?
Az ár - érték arány nem ugyanaz! MI ezért hőbörgünk. TE majd csak egy-két év múlva fogsz! De MI akkor ÉRTENI fogjuk!
-
Gróf...
aktív tag
válasz
adamssss #571 üzenetére
Erre a témára leginkább egy kocsma teraszán, deres malátaszörpös poharak társaságában tudnék reagálni. De hogy képet kapj, szerintem ez nem A fejlődés, hanem annak az okosan-precízen kivitelezett visszatartása a nyereség függvényében!
Elhitetik velünk, hogy most megint mekkorát alkottak, és ennek bizony ára van. Közben meg már rég kacaghatnánk a mai teljesítményeken.
Erre te azt mondanád, hogy összeesküvés elméleteket gyártok, meg hogy idealista vagyok!(Kisasszony! Kérnénk szépen még két pohár (korsó) sört!)
Közben beesteledik. Jövő héten ugyanitt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Óra topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kés topik
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest