Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
válasz
adamssss
üzenetére
Azért nem érted, mert nem vetted a fáradtságot, hogy tájékozódj. Továbbá egy fórum azért van, hogy eszmét cseréljünk.
Tessék még egy kis információ:
E8400 - X38-at szeretném leváltani, ami öt éves (kb) Ami a hőbörgést illeti: Az az összeállítás került annyiba (proc; hűtő; alapl; vga; mem; winc; mint most egy processzor plusz a deszka. Nehogy azt merd mondani, hogy ennyit fejlődött a technika, vagy inflálódott a forint!Én meg azokat az embereket nem értem akik azt mondják, hogy: "Hát igen. Ennyibe kerül". Egy frászt! Ennyit BÍRNAK elkérni érte! A sok hülye és néhány szerencsétlen meg kifizeti.
"nem kell megvenni"? Hanem melyiket KELL? A kétszer ennyi áramot fogyasztó két éves technikát, aminek még mindig ugyanannyi az ára mint két évvel ezelőtt? Vagy...?
Az ár - érték arány nem ugyanaz! MI ezért hőbörgünk. TE majd csak egy-két év múlva fogsz! De MI akkor ÉRTENI fogjuk!
-
Gróf...
aktív tag
válasz
adamssss
üzenetére
Erre a témára leginkább egy kocsma teraszán, deres malátaszörpös poharak társaságában tudnék reagálni. De hogy képet kapj, szerintem ez nem A fejlődés, hanem annak az okosan-precízen kivitelezett visszatartása a nyereség függvényében!
Elhitetik velünk, hogy most megint mekkorát alkottak, és ennek bizony ára van. Közben meg már rég kacaghatnánk a mai teljesítményeken.
Erre te azt mondanád, hogy összeesküvés elméleteket gyártok, meg hogy idealista vagyok!(Kisasszony! Kérnénk szépen még két pohár (korsó) sört!)
Közben beesteledik. Jövő héten ugyanitt!
Új hozzászólás Aktív témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- BIOS topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Eladó egy Intel i7 7800x
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval az értelmes vásárlás kategória az így elég tág fogalom... 
, a 1150-el egy új korszak kezdődik mind sebességben mind csatolófelületekben, több matx és mitx lap lesz a jövőben ez szerintem jó hír