Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos tablet topic
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
1. Az Intel profitorientált vállalat, úgyhogy nem kell csodálkozni azon, hogy nem áll le a fejlesztés.
2. Nem hiszem, hogy annyira értesz a dologhoz, hogy meg tudd állapítani, hogy mi számít nagy fejlesztésnek. Sajnos ma már eljutottunk oda, hogy kezdjük súrolni a fizika határait, így addig amíg nem jön valami radikális újítás (pl áttérés a fény alapú CPU-kra) addig örülni kell annak is, hogy ha 10-20%-ot gyorsulnak a termékek éves szinten.
3. Senki nem mondta, hogy meg kell venni. Tényleg nem értem, hogy az emberek miért hőbörögnek, ha kijön egy újabb széria. Én 3.5 éve vettem a procim, és kb két játék ha van, ahol proci limitbe tudok ütközni. Értelmesen kell vásárolni, és akkor az ember úgy olvassa a PH-s híreket, hogy ok kijött az újabb proci, de akármilyen is lett nekem jó az eddigi.Tényleg nem értem azokat akik egy találgatós topikba beírnak ilyen negatív hozzászólásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- 6-7 gen i5 T procik
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő