Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Igaz amit mondasz, csak az elpártolás nehéz lenne, mivel egy 4.2-4.4GHz-en járó Ivy vagy Haswell i7 megeszi a konkurens összes processzorát még ha azok nagyobb órajelen is mennek, ráadásul ott már azok is melegednek és többet fogyasztanak. Sajnos a felső kategóriában Intel monopólium van, ezért megtehetik nyugodt szívvel, hogy megszívatnak minket.
-
Számold ki az inflációt, az árfolyam esését, és az áfa emelkedését, stb... Lehet meglepődnél.
Ez van, ilyen a világ és kész. Persze küzdeni kell ellene, de az ember élete menjen rá arra, hogy folyamatosan az árral szemben evez, és mindenben csak a rosszat keresi? Szerintem nem éri meg, ha játszani szeretnél akkor vegyél procit annyiért amennyiért tudsz, vagy láncold ki magad a bolt elé, hogy addig nem tágítasz amíg oda nem adják a terméket, az öt évvel ezelőtti árszínvonalon.
És ezt most nem bántásból írom. -
1. Az Intel profitorientált vállalat, úgyhogy nem kell csodálkozni azon, hogy nem áll le a fejlesztés.
2. Nem hiszem, hogy annyira értesz a dologhoz, hogy meg tudd állapítani, hogy mi számít nagy fejlesztésnek. Sajnos ma már eljutottunk oda, hogy kezdjük súrolni a fizika határait, így addig amíg nem jön valami radikális újítás (pl áttérés a fény alapú CPU-kra) addig örülni kell annak is, hogy ha 10-20%-ot gyorsulnak a termékek éves szinten.
3. Senki nem mondta, hogy meg kell venni. Tényleg nem értem, hogy az emberek miért hőbörögnek, ha kijön egy újabb széria. Én 3.5 éve vettem a procim, és kb két játék ha van, ahol proci limitbe tudok ütközni. Értelmesen kell vásárolni, és akkor az ember úgy olvassa a PH-s híreket, hogy ok kijött az újabb proci, de akármilyen is lett nekem jó az eddigi.Tényleg nem értem azokat akik egy találgatós topikba beírnak ilyen negatív hozzászólásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest