Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Androidos fejegységek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
USB 3.0-s eszközről nyitott marad egy dokumentum, vagy arról megy a zene, illetve a videolejátszás, akkor a gépet ilyen formában nem érdemes alvó módba kapcsolni, mivel felébresztés után azok a programok nem válaszolnak többé, amelyek az USB 3.0-s tárolóról szerezték az adatot. Ilyen esetben a feladatkezelő megnyitásával ki kell keresni a lefagyott folyamatot, majd azt kényszerítve be kell zárni.
ki az aki alvó módba rakja a gépét film nézés közben usb.3.0. ról? mert nekem soha nem jutna eszembe most hogy olvastam róla így tudtam erről is hogy lehet valaki ezt is csinálja.
Persze lehet ezt még variálni, ezt ezét azt azért és akkor így lenne , és előjönne a hiba, de ki az aki ezt csinálja? egyszerűen felesleges ezen izgulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi + Team Group 8Pack Edition 32GB samsung b die .
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- Intel Core i7 - 12700 12Mag / 20Thread - LGA1700 - 3.6GHz - 4.90 GHz, 25M Cache
- Ryzen 5 3500X
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest