Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
USB 3.0-s eszközről nyitott marad egy dokumentum, vagy arról megy a zene, illetve a videolejátszás, akkor a gépet ilyen formában nem érdemes alvó módba kapcsolni, mivel felébresztés után azok a programok nem válaszolnak többé, amelyek az USB 3.0-s tárolóról szerezték az adatot. Ilyen esetben a feladatkezelő megnyitásával ki kell keresni a lefagyott folyamatot, majd azt kényszerítve be kell zárni.
ki az aki alvó módba rakja a gépét film nézés közben usb.3.0. ról? mert nekem soha nem jutna eszembe most hogy olvastam róla így tudtam erről is hogy lehet valaki ezt is csinálja.
Persze lehet ezt még variálni, ezt ezét azt azért és akkor így lenne , és előjönne a hiba, de ki az aki ezt csinálja? egyszerűen felesleges ezen izgulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Robotporszívók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Samsung kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest