- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
USB 3.0-s eszközről nyitott marad egy dokumentum, vagy arról megy a zene, illetve a videolejátszás, akkor a gépet ilyen formában nem érdemes alvó módba kapcsolni, mivel felébresztés után azok a programok nem válaszolnak többé, amelyek az USB 3.0-s tárolóról szerezték az adatot. Ilyen esetben a feladatkezelő megnyitásával ki kell keresni a lefagyott folyamatot, majd azt kényszerítve be kell zárni.
ki az aki alvó módba rakja a gépét film nézés közben usb.3.0. ról? mert nekem soha nem jutna eszembe most hogy olvastam róla így tudtam erről is hogy lehet valaki ezt is csinálja.
Persze lehet ezt még variálni, ezt ezét azt azért és akkor így lenne , és előjönne a hiba, de ki az aki ezt csinálja? egyszerűen felesleges ezen izgulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Jövedelem
- iOS alkalmazások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- PlayStation 5
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő