- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
Ezt arra értettem hogy a jövő héten érkeznek a cuccok és én egyből tesztelni fogom
Egyébként abban a szent minutumban rágugliztam és akinek ilyen micro stutter problémája akadt könnyedén megoldotta. Miután végigtesztelte az egész rendszert többször is no de a lényeg az elosztójával volt probléma. Miután vett egy normálisat probléma megoldva... ezek szerint kényes erre az AMD. Mondjuk nem lepődtem meg, ehhez az új buildhez már UPS -t fogok beszerezni
Viszont abban az esetben ha ilyet tapasztalok és 1-2 nap alatt nem fogom tudni megoldni akkor wb intel
Bár remélem erre nem kerül sor , nem vagyok a pénzem ellensége.
Azonos FPS szám mellet is az intel tűnik folyamatosnak. - sarcasm vagy komolyan gondoltad ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Steam topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NIOH 3
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként abban a szent minutumban rágugliztam és akinek ilyen micro stutter problémája akadt könnyedén megoldotta. Miután végigtesztelte az egész rendszert többször is no de a lényeg az elosztójával volt probléma. Miután vett egy normálisat probléma megoldva... ezek szerint kényes erre az AMD. Mondjuk nem lepődtem meg, ehhez az új buildhez már UPS -t fogok beszerezni