- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Videószerkesztés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Haverom Ryzen 5 2600 gépét most délután raktam össze, most értem haza fél órája.
Valóban volt vele egy kis gond :S 3 ghz-es 2X8 giga ram van benne, de 3000 mhz XMP profil mellet kifagy a Windows telepítő. XMP-t kikapcsoltam és 2133 mhz-en már működött minden rendesen.Holnap kiderül hogy csak telepítő alatt rosszalkodott-e 3 GHZ_en. Lehetséges egy bios frissités kel neki
Hát én a digital Foundry tesztjeit láttam, még az Ryzen 1000 szériát tesztelték és a Kép kocka kevesebb volt mint az intelnél viszont a kép kocka késleltetés alacsonyabb volt is a digital foundry a ryzent hozta ki győztesnek. Most kétlem hogy a Ryzen 2000 rosszabb volna képkocka késleltetésben, de hát ember és környezett függő. Épp a tesztben az volt hogy a sok mag/szál előnye hogy javítja a képkockák közti késleltetést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4) ÉRTÉKELÉSRE VÁR
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest