Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szab.tam
üzenetére
Háhá, majdnem megkajáltam. Milyen szorzóval csinálta a kedves előző tulaj? Már majdnem dobálóztam screenekkel, mikor megláttam, h alacsonyabb fesszel nagyobb órajel, mint az én legjobb proccomnál, az nem lehet. De rájöttem: külső órajel nincs. Mennyi volt az komám?
Neked az én quadom kéne... 1,12V-os vid, 4GHz megvan 1,16-al.
Asus mind több feszt kér, mint Giga. Még p35 giga is verte az összes asus lapom. (alulfesznél lejjebb megy 2 lépcsőt feszben kb.)
"2,8ghz nagyon kevés volt pár helyen" - nekem az b*szott be, mikor láttam, hogy a proccom 3,8-on (p35 kölcsöngép lapjának vége fsb wallos quaddl, jóhogy) a gép nagyon procclimites, 4GHz félek, hogy alapon kihajtja a vga-t, de tuningolva kellene neki a 4,3-4,4GHz.
Amit építesz, az beteg. Befejezed és fél év múlva kijön az xy gyártó egy akkora passzív bordával, hogy simán hűti a proccod 4,5-en is, 5-ödakkora méretben, te meg majd nézel, hogy pedig annyira gondoskodva csináltam hosszú hónapokig. Na ezt nem kívánom, nálam p4 fejlesztéssel volt ez. MIre megépítettem, már alvult volt, sőt 775-el is így jártam, mikor i7 920 helyett a q9550-et valáasztottam, de sosem bántam meg!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest