Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBrook
aktív tag
úgy néz ki ,hogy végre 1-2héten belül állásom lesz újra, és most azon flashelek, hogy milyen gépet rakjak össze, egyelőre vga maradna a merevlemezzel együtt. kinéztem már egy 1155ös configot, ami most kb 130rugó lenne, ősz végére télre kb lemehetne 90re. szal na azt akartam igazából kérdezni ,hogy ez az 1155ös hány évig lesz szerintetek még elég? 5? 1366 már süllyesztőben, 2011 meg még azért elég drága úgy általában. az is lehet,hogy alkatrészenként venném meg az új gépemet szépen lassan. szal először egy alaplapot pl. . hülyeség lenne lassan kicsit nagyobb összegeket ráfordítani a 2011re? negyed évente vennék egy alaplap, ram, stb.
csak a véleményetekre lennék kiváncsi és bocs, ha zavarosan fogalmaztam..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest