- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
beteg
őstag
QX9650 prime [4000MHz]
amúgy meg tényleg stabil, cod4, crysis, miegymás...Csak futni kell!
-
Pipó
őstag
válasz SimonYana #137 üzenetére
Helló! A tesztedben a CPUID cpu vcore max érték (2,04V) azt jelenti, hogy volt amikor annyit kaphatott a proci?
"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
snoopy
aktív tag
mondjuk igen.
én eddig abban a hittben voltam hogy 6 és 12 van és azok a dobozkák a proc foglalat körül azok. -
jugeen
addikt
mivel nem ertek az alaplapok tervezesehez, ezert en tisztazni biztos nem tudom, csak a gondolataimat tudom megosztani masokkal. tenykent lehet elkonyvelni, hogy napjainkban a tobb-magos processzorokat tamogato alaplapok eseten a lapgyartok minel magasabb fazisszamu konverterek alkalmazasaban velik a magasabb tuningpotencial eleresenek a lehetoseget. ismereteim szerint a mgasabb fazisszamu konverterek stabilabb feszultseg ertekeket eredmenyeznek. szerintem ez igy onmagaban meg nem jelenti azt, hogy a minel magasabb fazisszam a nyero, ha maga a VRM tervezese nem sikeredett a legjobbra. tobb gyarto eseten is bebizonyosodott, hogy hiaba magas fazisszam, ha a kimenti feszultseghullamzas igen nagy, vagy a PWM hatekonysaga alacsony.....
-
jugeen
addikt
en a problemat inkabb hardveres tervezesnek tudom be. giga is meg asus is meg van gyozodve, hogy a cpu fesz szabalyozo ugy jo, ahogy van. a jelenlegi tervezesen lassan evek ota nem akarnak javitani. rengeteg uj lapot adnak ki a piacra kozel nulla valtkoztatassal. lehet azert, mert ez igy lenni occcooooo
-
Gorneck
legenda
Persze...kb olyan mikor a Foxconn meghozta a több raklapnyi AMD alá tervezett lapjait...first pilot folyamatok közben kiderült ez+az...oszt szépen ment vissza az összes lap a gyártónak...érdekes mód a köv szállítmány már rev 2es lapokból állt...szal ők is meg tudnak ám győződni mindenről...de azt is tudom mennyire el tudják baszni a hw-t egy rossz biosszal...erre is tudok számtalan példát...
Arról nem is beszélve, hogy képesek egy bios frissel életre kelteni a loadlineC-t, akkor vmilyen szinten át vannak verve az emberek...Gorneck#1239
-
kroky3
tag
Olvasom, hogy szó volt és kérdések merültek fel a többfázisú PWM szabályzással kapcsolatban.Röviden egy pár szót:A PWM egy impulzusszélesség modulációval működő nagyon gyors és pontos működésű fesszabályzó. Minél többfázisú egy proci tápellátása annál jobb.A többfázisú tápellátásnak 2 fő előnyös jellemzője van, Csökken a szabályzás "reakcióideje"amivel a változó terhelésre válaszol azaz a növekvő vagy csökkenő terhelésre gyorsabban állítja utána a feszt>egyenletesebb tápfesz. Valamint jelentősen csökkenti a szabályzot feszültség "hullámzásait"Ami a szabályzás működéséből adódóan létrejön.>egyeletesebb tápfesz.>stabilabb prociműködés extrémebb körülmények között is.A tööbf tápellátás kisebb szűrőkapacitás mellett is "simább" feszültséget biztosít. Ezek nem azonosak a Vdroppal de arra is jelentős jótékony hatással van.(a Vdropot szintén az áramkörben lévő elektr. szab.) Ezek a változások ms-os időintervallumban értendők. Még egy pár szó a biosokról:Egy Új biossal nem lehet a tervezett áramkör jellemző tulajdonságait megváltoztatni.Csak ha jól van megírva maximálisan kihasználhatók az áramkörben lévő lehetőségek.Még ellenkező esetben hiába tud az áramkör sokmindent a nem megf. bios miatt csak hibásan vagy részlegesen lehet kihasználni.Bocs hogy kicsit hosszú lett,csak igyekeztem kicsit érthetőbbé tenni a támát.
[ Szerkesztve ]
-
SimonYana
addikt
Nemtudom van e valakinek ilyen csoda procija még,de nekem 1.25-el max 3200-on megy el.
Ezekszerint valami nem jó,vagy nemtudom,de 3600-at úgylátom 1.4 körül kell neki.
Lehet az én lapom ,vagy procim egy sz@r,de nekem nem megy ilyen alacsony feszen.
Ami teszteket láttam 4 giga felett ott a csávó adott rendesen a procinak.1.5 meg majdnem 1.6-ot is.Ami tuti ártalmas,de legalább látom,hogy másnál is kell a fesz!Természetesen,ha lenne még 1 szorzó , mindjárt más lenne![ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
snoopy
aktív tag
na megrendeltem a cumot a trendből, remélem éppségben megjönn ide...
azért megnyugvással tölt el hogy már mások is vettek onnét és megkapták.
már csak egy táp kell, egy memo, egy vga, egy proci, meg egy normálisabb hűtő -
Yidaki
tag
-
Beowulf_78
addikt
válasz SimonYana #186 üzenetére
17 perc? Kicsit kevéske vazze. Persze több mint a semmi, de legalább 1-1,5 órát illene Prime-olnod screenshot előtt, mert ez egyáltalán nem nevezhető még stabilnak és ez nem ram függő.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
SimonYana
addikt
válasz Beowulf_78 #187 üzenetére
Mennyit futtassam?
Készülök lefeküdni.Elindítsam reggelig?® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
3 óra után hibázot.
Ilyenkor még egy pici feszkell?
Vagí már így türhető?[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
-
-
Yidaki
tag
Mingyár megyek Corsair Dominator DDR1066os RAMot venni ... szarok a Kingstonra! cheers ...
DFI UT P45 T2RS - Core 2 Quad 9650 - TeamGroup Xtreem Dark DIMM Kit 4GB PC2-8500U CL5-5-5-15 - ASUS 8800GTS G92 - képek: http://www.sysprofile.de/id24990
-
snoopy
aktív tag
érdekess
este még csak kitöltöttem az űrlapot és elnyomtam véletlenül egy 0 €-os átuallást nekik.
erre jött egy email hogy kézbesítés-re váltott az állapotom.
most ingyen lesz egy lapom vagy mi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest