Hirdetés
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BIOS topic
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jugeen
addikt
egy kis izelito (Dragon F1EE by k|ngp|n) a kovetkezo tesztsorozatunk hutes megoldasaibol.... remeljuk 5.5G felett fog jarni a QX9770
-
subaruwrc
félisten
válasz
Barett 50cal #498 üzenetére
amire neked kell a 6750 is megfelel. jobban megéri hogy a te szóhasználatoddal éljek. amint látom p5b lapod van az meg elég gyengus a quad alá...
-
subaruwrc
félisten
válasz
Barett 50cal #496 üzenetére
miazhogy melyik a jobb? mire akarod használni? amúgy 4096kb L2 nem MB
-
xmanez88
tag
Sziasztok! Q9300-as processzoromnál VID : 1.1125v. ezzel meddig emelhetem a feszt? köszi a segítséget!
-
leviske
veterán
Mind1.. most már a P45-re nem várok... eleget vártam az új intelekre... az X48-ra...és még rá is jöttem, hogy feleslegesen.
Én nyáron már csak vga-ra fogok költeni meg max procira. Alaplap nem lesz a Nehalem/Shanghai-ig.
A Maximus tökéletesen lefogja szolgálni a maga 1 évét. (remélem)
-
leviske
veterán
Ja? Hogy akkor már az X38/X48-as lapokat is egy laza mozdulattal dobhatja az ember a kukába nyáron?
JAJ, DE JÓ!!
Ilyenkor van az, mikor az emberben megfogalmazódik, hogy de venne egy AMD rendszert... pedig processzor téren Intel párti vagyok (bár lehet, hogy már nem sokáig)...
-
EyElEs?!
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan boltot ahol van készleten Q9450? Sok helyen megkérdeztem de sehol se tudták h mikor lesz... Sürgős lenneAmúgy külföldi hely is jó
KÖSZI -
-
Grim666
tag
Vki próbálkozott léghűtéssel használni egy q9450-et?Milyen fokokat produkál átlag felhasználás melett?
-
westlake
félisten
real temp 2.41
-adjustable Idle calibration for each core and expanded to plus or minus 3.
-adjustable TjMax for each core.
-log interval options expanded. -
emre33
addikt
QX9450 500x8 Nem értem hogyan
-
AirBooms
addikt
válasz
Beowulf_78 #467 üzenetére
Ha pedig te nem lennél ennyire kötözködős és (szándékosan) félreértős, hanem inkább a topik értelmi színvonalára figyelnél, akkor sem lenne félreértés, meg ennyi felesleges hsz...
Milyen szmájlit parancsolsz?
-
Gorneck
legenda
válasz
Beowulf_78 #462 üzenetére
Miféle segítség/tapasztalat kell egy prociról amihez 10-20-30 ember véleménye is kell?
Tesztek, tuning eredmények, ajánlások vannak! Vegyél egyet, hogy bővítsd a tábort és csöpögj a prociról... -
SimonYana
addikt
válasz
Miből vontad le azt a következtetést,hogy ennek én örülök?!
Észrevételem szerint te igen csak kötözködő emberke vagy!
Már máshol is megtaláltál,csipkelődtél!
Picit finomabban a feltételezésekkel!
Köszönöm! -
szacsee
nagyúr
válasz
Hsz-t gyűjteni..
-ez nem neki szólt..
Nem kell kimagyarázni..
-
SimonYana
addikt
Úgylátom nem bővül a Yorkfield csapat túlzottan.
-
VinoRosso
veterán
én meg valami hasonlóra számítok. Bár lehet nem lesz semmi, nagyon elkényelmesedtek a srácok ott az intelnél, mióta az amd romokban hever, szerintem nem sokáig húzza már, pláne ha jövőre az intel már vga fronton is támadni fogja az amd-t, nem sok babér fog teremni nekik.
-
-
westlake
félisten
100x informativabb lett volna a teszt, ha a q6600 szorzojat lecsokkentette volna 7.5-re es mindket procit fsb333-on teszteli
majd mindkettot megprobalja fsb480-on hajtani (3.6ghz), aszinkron memoriabellitas mellett..
mod: es kizarolag olyan tesztekkel osszemerni oket, amikbe egyaltalan nem szol bele a memoriasebesseg.. (szorzok miatt) -
slett27
addikt
-
VinoRosso
veterán
nincs valami lista arról hogy kb hány százaléka megy 500 vagy afölötti fsb-t 9300akból? vagy kb milyen esély lehet rá( milyen fpo-k? )?
-
VinoRosso
veterán
válasz
Beowulf_78 #426 üzenetére
tyű én eddig abban a hitben éltem hogy a wolfoknak mehet az 1,4V. Mi baja lett konkrétan a proccnak?
-
Gomezz
senior tag
válasz
Beowulf_78 #426 üzenetére
Nem ez kimaradt.
Akkor marad a 9450. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Pietrosz #423 üzenetére
Látom a lényeget kiragadtad...
az volt a lényeg hogy nagyon ráfókuszáltak a Q9300 kókuszára... az az rápörögtek az alap mhz-es előnyére, ami nem mérvadó, mert 100mhz-el magasabb órajelen fut.Vissza kellett volna venni 2,4ghz-re és úgy viszonyítani.Cikis eredmény jött volna ki ez a meglátásom.Húzva meg egyértelmű a Q6600 előnye.
A hsz-edre reagálva kicsit konkrétabban...olvass vissza.Leírtam hogy milyen tömörítés mellett produkálta azt az eredményt.SimonYana pedig közölte hogy ő ennyin még nem látott Q6600-ot CCE-vel futni...gondolom Ő sem 1 filmet csinált meg összesen, és abba is voltak gondolom nagyobb tömörítettségű darabok.Szóval nem prögtem rá...de ez kézzel fogható különbség, ellentétben a többivel, mert 1-2 hete már javasoltam hogy vessük össze a 2 procit több tesztben is, de ez még nem történt meg. Egyenlőre ennyi a rendelkezésre álló infó dvd tömörítésben. -
Beowulf_78
addikt
A feszt figyelted?
Sztem nem...használd 1,4v-n aztán te is írhatsz majd be ide hogy degradálódott.Nekem ennyi fesztől degradálódott az utsó E8400-em. 1,36V-nél feljebb nem használnám. Szóval amit már írtam, 3,3ghz tud 24/7-be.De felőlem megküldheted 1,5V-vel is...
Csak jótanács volt.
-
westlake
félisten
semmi haszna.. 8-as vs. 9-es szorzo.. az fsb-rol nem is beszelve.. igaz, hogy a q66 szorzojat le lehetne csokkenteni 8-ra es fsb333-on tesztelni, de (mint mar tudhatjuk) ennek megint semmi ertelme (csokkentett szorzonal csokken a memoriasavszelesseg is)
mod: mi a problema a qx6850 vs. qx9650-es teszttel? velemenyem szerint jatekok alatt egyaltalan nem jon ki a 4 mega l2 cache tobblet.. -
slett27
addikt
Jó lenne látni egy Q6600@3,4GHz vs Q9300@3,4GHz tesztet hasonló RAM beállítások mellett. Én benne lennék. Fogyasztást is tudok mérni. Az enyémmel csinálnék teszteket. Főleg játékok alatt nyújtott teljesítmény lenne érdekes.
-
Pietrosz
addikt
válasz
Beowulf_78 #337 üzenetére
Látom Q9300 tesztben is rápörögtél erre a CCE eredményre. De a sebesség egyrészt filmfüggő(tömöríthetőség) meg beállításfüggő is szerintem.
-
Gomezz
senior tag
válasz
Beowulf_78 #420 üzenetére
Na itt a tuti végre [link]
Ugye, hogy megy az 450-et. -
Gomezz
senior tag
válasz
Beowulf_78 #420 üzenetére
Csak tölem vettek 10db-ot a mult héten.
-
Gomezz
senior tag
válasz
Beowulf_78 #418 üzenetére
Jobban meg lennék győzve, ha nem csak elméleteken alapuló tippelégetéseket látnék.
Miért baj az ha szeretnék közvetlen információt. -
Gomezz
senior tag
Sziasztok!
Valaki tuningolt már Q9300-ast?
Vagy tudtok egy linket ezzel kapcsolatban?
Mert most van lehetőségem, hogy elcseréljem a Q6600@3500-ast egy Q9300-ra. -
Sárpac
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #414 üzenetére
1.9V 1000MHz 5.5.12 perf level 7 turbo.
-
kovecses
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #409 üzenetére
Cruciellel nálam jól ment a gép (Ballistix Tracer)
-
Beowulf_78
addikt
válasz
kovecses #405 üzenetére
Én ezért adtam el a Cucial-jeimet.
Dettó ugyanez a szitum volt, és már a f@szom ki volt.
Az JEDEC értékeket nálam jól látta, viszont, az egyik modul a 2db-ból nem tudta alap feszen azt amit a lap beállított neki az az 1,8V-t..az volt a megoldás hogy hibás RAM kivesz, BIOS-ba átállít a RAM feszt ram visszarak.Ezek után mindig ment jól.De 2 hónap alatt meguntam, és becseréltem 4x1gb Super Talent T1000-re. Ezzel még nem volt ilyen gond.
Együtt lehet élni ezzel a problémával, de egyértelmű hogy az egyik ram-od nem az igazi.
Azért nem írtam le előbb, mert nem láttam hogy Crucial-jeid vannak. -
-
kovecses
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest