Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
válasz
Robi BALBOA #25556 üzenetére
Minden egyes, a proci körül lévő alkatrészt külön külön meghallgattam, köztük ezeket a tekercseléseket is, és nem ezekből jött a hang.
Viszont már kár is foglalkoznom vele, mert rájöttem hogy szar a procim.
Ja a teszteléps aida64-el, és prime95-el történik.
FurMarkot futtattam volna ma, ha az éjjel nem hibázik a proci.
Azért szar, mert eddig minden egyes tesztnél, (akár elég neki a fesz, akár nem) mindig a 3. mag hibázik. A páros számú magok nagyon jól teljesítenek, az 1-es mag elég lassú ugyan de nem gáz, a 3-as pedig eleinte fele olyan lassan csinálja meg a teszteket, később már csak harmad, de minen egyes alkalommal az hibázik.
Éjjel 2x futtattam a prime-et, először 2,5 órát ment, de a 3. mag 49 perc után már hibázott. Újból elindítva 6 órát ment, és a harmadikon kívül egyik sem hibázott. Megint 50 perc elteltével hibázott. Az első húzásnál is ez volt a helyzet, mikor 8x400-ra húztam, csak ott egyszer 8 órát ment hiba nélkül. aztán ezt elfogadva újra indítottam és akkor is 50 perc elteltével a 3 mag hibázott. Szóval csak véletlenül nem hibázott a 8 óra alatt.
Ennyi. Ratyi a proci. Én már leírtam, hacsak nem tudtok jobbat mondani rá
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- E-roller topik
- Synology NAS
- Projektor topic
- Micro Four Thirds
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest