Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
szakalistvan #3193 üzenetére
Értelek, akkor marad a mini PC. Viszont én Wintel W8-ast árulok, Z8300 helyett Z3735F CPU-val és módosított hűtéssel. Ha kell a windows/droid dual boot, akkor a Wintel W8 az ajánlott, ha nem, akkor a Wintel Pro.
(#3194) idegen lény A kulcsszó megint az, hogy felhasználófüggő. Nálam a mini PC az egy non-stop működő dolog és médiaplayer is, a Wintel W8-asom is folyamatosan be volt kapcsolva, hibernálás és alvás nélkül. Azért ha egy 2. generációs i3-as vagy i5-ös CPU-val szerelt gépet használnék így, azt lehet, hogy észrevenném a villanyszámlán. Az aktív hűtésről nem is beszélve: azért elég érdekes lenne, ha az éjszaka közepén, frissítések telepítése közben elkezdene pörögni egy venti. Plusz dugdossa a laptopot filmnézéskor a TV-re a rosseb.
-
interstate76
addikt
válasz
szakalistvan #3191 üzenetére
Igen, simán elég tartalomfogyasztásra és letöltögetésre, és mindezt minimális fogyasztással teszi. Viszont a proci hiába tudja papíron a 4K-t, igencsak megizzad vele (egy Chuwi VI8 Plus tableten próbáltam). Ezért szeretnék végre kipróbálni egy Z8500/8700-as CPU-val szerelt mini PC-t, hogy lássam, mit tud játékok és médialejátszás területén.
Szerintem egy médiaplayerként használt, kis méretű, alacsony fogyasztású, passzív hűtésű laptop - lehajtott fedéllel - teljesen normálisan néz ki a polcon. Igaz, hogy nagyobb, mint egy mini PC, de cserébe ott a beépített touchpad és billentyűzet. Ha valaki nem vezetéknélküli bill/egér kombóval irányítja, akkor ez gyakran jól tud jönni. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest